Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević: Zaštitnice Ćirović, ne prijetim Vam ja nego resorno ministarstvo

Potpredsjednik Vlade i ministar odbrane Raško Konjević kartkom porukom na Twitteru odgovorio je zaštitinici imovinsko-pravnih interese Crne Gore Bojani Ćirović

Potpredsjednik Vlade i ministar odbrane Raško Konjević kartkom porukom na Twitteru odgovorio je zaštitinici imovinsko-pravnih interese Crne Gore Bojani Ćirović.

“Zaštitnice Ćirović, ipak imate problem sa resornim ministarstvom koje je predložilo da Vaš rad preispita SDT. U materijalu koji su poslali Komisiji govore o zloupotrebi službenog položaja. Sve što imate recite njima a ne meni. Ne “prijetim” Vam ja nego oni. Srećno”, napisao je Konjević.

Zaštitnica imovinsko pravnih interesa Ćirović reagovala je na jučerašnje navode Raška Konjevića, potpredsjednika Vlade Crne Gore, na 24. sjednici Vlade, te poručila da prvo treba detaljno pročitati i proučiti materijal uz Informaciju Ministarstva finansija, pa ako nako toga bude smatrao da protiv nje treba podnijeti prijavu, istu podnese Specijalnom državnom tužilaštvu, a ne Vrhovnom, jer radnje, kako je kazala, “koje mi spočitavate”, čine obilježje krivičnog djela za koje gonjenje preduzima od strane Specijalnog državnog tužilaštva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve