Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

“Vijesti” pokušavaju da kreče

''Kako 'Vijesti' pokušavaju da kreče. 'Biro za operativnu koordinaciju, prvi put formiran u Crnoj Gori'. Prema saznanjima 'Vijesti' za formiranje Biroa Vlada je imala podršku stranih eksperata iz država u kojima takva tijela postoje. Kakva smijurija. Biro je formiran 2014'', naveo je Konjević na Tviteru, dodajući da je usvajanje Zakona bio jedan od prioriteta za članstvo u NATO. 

Predsjednik SDP Raško Konjević, reagujući na saznanja Vijesti po kojima je u Crnoj Gori prvi put formiran Biro za operativnu koordinaciju, kazao je da taj medij pokušava da prekreči realnu situaciju, navodeći da je Biro formiran još 2014 .godine.

Konjević je istakao da struktura i nadležnosti Biroa nijesu “plod nikakvih napora aktuelne vlade” već je to pitanje definisano Zakonom iz 2014.

“Kako ‘Vijesti’ pokušavaju da kreče. ‘Biro za operativnu koordinaciju, prvi put formiran u Crnoj Gori’. Prema saznanjima ‘Vijesti’ za formiranje Biroa Vlada je imala podršku stranih eksperata iz država u kojima takva tijela postoje. Kakva smijurija. Biro je formiran 2014”, naveo je Konjević naTviteru, dodajući da je usvajanje Zakona bio jedan od prioriteta za članstvo u NATO.

“Ovo je treći saziv Biroa, i ne formira se prvi put kako Vijesti napisaše”, naglasio je Konjević.

Prema njegovim riječima, najinteresantnije je da je sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost bila elektronska.

“Izgleda premijer (Zdravko) Krivokapić neće da sjedi za istim stolom sa predsjednikom Odbora za bezbjednost, koalicionim kolegom (Milanom) Kneževićem” ocijenio je Konjević.

Generalni sekretar SDP Ivan Vujović kritikovao je “Vijesti” i kako je rekao, njima slične, jer tvrde da su protiv nacionalizma, a u stvari su velikosrpski nacionalizam doveli na vlast.

“Protiv nacionalizma, a doveli velikosrpski nacionalizam na vlast. Protiv Vučića a omogućili mu da vlada. Za sekularno društvo, a u SPC vidjeli ’emancipatorski potencijal’. Uveli lavove i hijene da išćeraju glodare iz stana. I sad čuđenje što se lome stvari po kući” naveo je Vujović na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve