Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević traži hitnu sjednicu Administrativnog odbora

On naglašava da svako odlaganje sjednice Administrativnog odbora dovodi u pitanje legalitet i legitimitet trenutnog sastava Odbora imajući u vidu član 5 Odluke

Poslanik SDP-a Raško Konjević zatražio je danas od predsjednika Administrativnog odbora Ljuiđa Škrelje da hitno zakaže sjednicu na kojoj bi se izjasnili o zahtjevu Posebnog kluba poslanika o članstvu njihovog predstavnika u Odboru za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva.

foto Arhiva

“Imajući u vidu da Vam je zahtjev Posebnog kluba poslanika stigao 23. avgusta 2019. godine, a posebno imajući u vidu da shodno članu 5 Odluke, svakom klubu poslanika pripada po jedno mjesto u Odboru, molim Vas da zakažete sjednicu u najkraćem mogućem roku, kako bi se to prethodno pitanje na Administrativnom odboru razriješilo i time ujedno omogućio nesmetan rad Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva, shodno usvojenoj Odluci”, navosi se u Konjevićevom zahtjevu.

On naglašava da svako odlaganje sjednice Administrativnog odbora dovodi u pitanje legalitet i legitimitet trenutnog sastava Odbora imajući u vidu član 5 Odluke.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve