Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević: Rezultat dogovora biće formalna konstatacija pada Vlade i izlazak na izbore

''Tehnička Vlada bi mogla pripremiti izbore. Ali to nije suština, već formirati Vladu koja bi dala rezultate i obezbijedila stabilnost''

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević kazao je da je premijer Zdravko Krivokapić u suštini priznao da je Vlada pala.

“Vlada nema potrebnu stabilnost jer nema, očigledno, podršku u parlamentu. Konstatovali smo da ova Vlada ne daje rezultate. Meni se čini da će rezultat dogovora parlamentarne većine i premijera biti formalna konstatacija pada Vlade i izlazak na izbore”, rekao je Konjević u Jutarnjem programu RTCG-a.

On je stava da bi za građane bilo bolje da se ova Vlada zamijeni stabilnijom.

“Tehnička Vlada bi mogla pripremiti izbore. Ali to nije suština, već formirati Vladu koja bi dala rezultate i obezbijedila stabilnost”, naglasio je Konjević.

Komentarišući slučaj Pandora papiri, Konjević je kazao da je ohrabrujuće to što je Tužilaštvo formiralo predmet povodom navoda MANS-a na ovu temu.

“Jedino može biti sporno ako je neko učinio bilo koju inkriminisanu radnju. I predsjednik države je iskazao spremnost da što je moguće prije bude na fonu onoga što je Tužilaštvo preduzelo. Nemojmo da presuđujemo unaprijed”, istakao je Konjević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve