Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević: Konstatovati pad Vlade i nakon toga na izbore

Mi već četvrti, peti mjesec imamo blokadu institucija, imamo Vladu bez podrške poslanika, trpi pravosudni sistem, imamo izgubljenu godinu na putu evropskih integracija - saopštio je Konjević

Predsjednik SDP Raško Konjević oglasio se na Twitteru.

Politički je najpoštenije da se i formalno konstatuje pad Vlade i da nakon toga idemo na izbore. Mi već četvrti, peti mjesec imamo blokadu institucija, imamo Vladu bez podrške poslanika, trpi pravosudni sistem, imamo izgubljenu godinu na putu evropskih integracija – saopštio je Konjević.

On je ranije saopštio da je informacija o 13-om rastu cijena goriva u mandatu ove Vlade tačna.

“Vlada nema podršku , Skupština ne zasijeda, Zakon SDPCG o smanjenju akciza “leži” 7 mjeseci u fioci rukovodstva Parlamenta. Informacija o 13-om rastu cijena goriva u mandatu Vlade Crne Gore  je, naravno, tačna”, napisao je predsjednik Konjević na Twitteru.

“Gorivo u Crnoj Gori i dalje skuplje nego u Austriji i Luksenburgu.”, dodao je Konjević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ce-Vi
09.10.2021-13:56 13:56

G-dine Konjeviću, uradite sve na objedinjavanju suverenističkog bloka(odbacite svi sujetu) i zajedno sa manjinskim narodima skinite nam sa grbače ovu pošast koja je gora i od KOVID-a 19. Oni su izgleda odlučni da “pospreme” sve što ne pripada “srpskom svetu”. Ako se vladajuća bulumenta ne dogovori uradite sve što je u skladu sa zakonom i pometite ovu bulumentu. Ima u svakoj partiji iz opozicije dosta pametnih ljudi koji se na principu ljubavi prema Crnoj Gori mogu dogovoriti jer je ovu bulumentu ujedinila mržnja prema Crnoj Gori. Narodu je pun kofer raznoraznih Spajića, Bratićke, Borovinićke, Sekulovića i Krivog Molotovljeva sa “proskurama”.… Pročitaj više »