Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević objavio fotogafiju Adžića, Abazovića i Miloševića: Slika govori više od ispraznih riječi

Ministar odbrane i potpredsjednik Vlade u tehničkom mandatu Raško Konjević objavio je fotografiju koja je nastala tokom akcije spaljivanja cigareta u Nikšiću na kojoj su premijer i ministar unutrašnjih poslova u tehničkom mandatu Dritan Abazović i Filip Adžić sa Radem Miloševićem koji je večeras uhapšen zbog sumnje da je bio dio lanca krijumčarenja cigareta koje su oduzete tokom ovog ljeta, a koje je trebalo da budu uništene

Ministar odbrane i potpredsjednik Vlade u tehničkom mandatu Raško Konjević objavio je fotografiju koja je nastala tokom akcije spaljivanja cigareta u Nikšiću na kojoj su premijer i ministar unutrašnjih poslova u tehničkom mandatu Dritan Abazović i Filip Adžić sa Radem Miloševićem koji je večeras uhapšen zbog sumnje da je bio dio lanca krijumčarenja cigareta koje su oduzete tokom ovog ljeta, a koje je trebalo da budu uništene.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Roksi
02.10.2022-07:23 07:23

Posta akcija traje nije preporucljivo komentarisat.Druga psiholodka dimenzija.Ksksv cudan zivot.Nsvodno gledas svoje profit i svoje cigare i palis ih.Navodno.Vrlo.cudna zivotna situacija.Navodno davno se ovaj milosevic ovim bavi,znale slubze,kako nisu ranije u obaveznim biltenima onima koji fobijaju notirali ovog covjeka ako se srvarno tim bavi ja ne znam i kako da da postave bas gde moze sve prati.Cudne neke koincidencije.Svsko je nevin fok ne bude dudska pravosnazna presuda.Nrke institucije rade svoj posao nadam se bez tajnih pritisaka…..

COL
02.10.2022-07:53 07:53

Zbog ovoga je trebalo obezglaviti državu i larmati o borbi protiv nekakvih nacionalizama, komita, patriota i DPSovaca. Pola ove vlade u kliničkom mandatu izgleda ne zna da broji više od hiljadu inače ne bi se palilo duplo manje paketa od najavljenog broja. Ipak treba vjerovati u nevinost dok se ne dokaže krivica.

ADMIR
02.10.2022-09:50 09:50

”Miloševiću može li jedno pitanje?Da li je isplaceno -KRME JOLETU ? Daj vidi da se Joletu poštaru plati krme od prije 2 godine, nema smisla…nema ljeba da jede-Ovom Gradjani ne smiju nista vjerovat sklon podvalama i kradji!! 
Rade je lupez dvotockasa na pedale,lap-tovova,a vele Niksicani nije bilo kokosarnika koji rade “nije posjetio”,nema sto “pravi predstavnik”velikosrpskog izdajnickog pokreta URA,u svakom slucaju VOLI Rade korito.-Gore su ucinjeli i visi kriminal SESELJEVI  CETNICKI DEMOKRATE U H-NOVI kad im je dolazio Cetnicki Pop sa dobrodoslicom-DOBRO DOSAO U SRPSKU CG U SRPSKU BOKU -zlikovci cg broj 1!!!

COL
02.10.2022-10:01 10:01

Evo Raško slavi hapšenje članova URAe, a šnjima je preuzeo vlast na Cetinju i u Ulcinju đe čak postoji osnovana sumnja da su ovijema parama kupovani glasovi do pobjede.

Zeco
02.10.2022-10:07 10:07

Pogledajte im polozaj ruku,sake su jednako postavljene i Dritanu i Adzicu a koliko se moze vidjeti i Milosevicu.Kao da pripadaju nekoj sekti.