Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević o optužbama ”Vijesti” na račun Krivokapića: Kosović da objasni u kom svojstvu koristi privilegiju državnih resursa

Konjević se pita: ''U kom svojstvu je državne resurse koristio glavni urednik ''Vijesti'' Srdan Kosović i zašto tu privilegiju u odnosu na druge urednike medija nije podijelio na naslovnoj strani?''

Potpredsjednik Vlade, ministar odbrane i predsjednik Socijaldemokratske partije Raško Konjević oglasio se na Tviteru povodom pisanja “Vijesti” da je ministar vanjskih poslova Ranko Krivokapić koristio vojni helikopter u privatne svrhe.

“Radi istinitog informisanja javnosti helikopter Vojske Crne Gore angažovan je 17.07.2022 godine na relaciji PG-Žabljak-Radanovići-PG u svrhu realizacije dijela zvanične posjete visokog predstavnika EU. Domaćin tog dijela posjete, obilaska Bokokotorskog zaliva bio je ministar vanjskih poslova”, objašnjava Konjević.

On dalje tvrdi da navodi “Vijesti” o tome da je Krivokapić na Žabljak otputovao vojnim helikopterom u privatne svrhe apsolutno nijesu tačni, te je u svrhe argumentovanja svojih tvrdnji prikazao i izvještaj o korišćenju vojnog helikoptera.

“Radi pune transparentnosti korišćenja državnih resursa činim dostupnim javnosti izvještaj o upotrebi helikoptera za potrebe Vlade koje su bile opravdane i odborene, osim u jednom malom dijelu o kojem nijesam bio upoznat prije odobrenja”, kazao je Konjević.

Kada je riječ o dijelu koji je njemu, kako kaže, nepoznat, Konjević se pita: “U kom svojstvu je državne resurse koristio glavni urednik “Vijesti” Srdan Kosović i zašto tu privilegiju u odnosu na druge urednike medija nije podijelio na naslovnoj strani?”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve