Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević: Ne bi me začudilo da Krivokapić počne štrajk glađu zbog ugroženosti fotelje

Prema njegovim riječima, Krivokapić pokušava da policiju stavi u službu odbrane svoje fotelje

Zdravko Krivokapić u posljednjim političkim trzajima želi na sjednici Vijeća da izdejstvuje zaključak o smjeni direktora policije. Svaka odluka Vijeća o statusu direktora je nezakonita jer se on može smijeniti samo odlukom Vlade na osnovu pisanog prijedloga ministra Ministarstvo unutrašnjih poslova, kazao je predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević, komentarišući sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost zakazanu za danas.

Prema njegovim riječima, Krivokapić pokušava da policiju stavi u službu odbrane svoje fotelje.

“Pošto mu to neće uspjeti ne bi me začudilo da se u “znak protesta” zaključa u kabinet i otpočne štrajk glađu radi ugroženosti njegovih prava, pardon fotelje. Time bi trajući cirkus doživio vrhunac”, dodao je lider SDP.

Kada Vlada bude smjenjena 4.2. većinskom voljom poslanika u Skupštini, kako navodi, “svaka njegova odluka mora biti detaljno provjerena sa aspekta krivično pravne odgovornosti”.

“On zaboravlja da je brzo bez imuniteta a da su njegovi postupci kažnjivi u skladu sa Ustavom i zakonima”, objavio je Konjević na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Smece
25.01.2022-10:09 10:09

Gospodine Konjevicu a da ni Seseljevski Cetnicki DEMOKRATE niti jedu niti piju počeli štrajk glađu zbog ugroženosti foteljea Kada Vlada bude smjenjena 4.2. većinskom voljom poslanika u Skupštini “svaka njihova odluka i zla koja su nacinjeli CG A posebno 5 septmbra na CETINJU mora biti detaljno provjerena sa aspekta krivično pravne odgovornosti”.

B.Zekovic
25.01.2022-10:24 10:24

Konjevicu, ti zabavljas gradjane svojim duhovitim dosjetkama i komentarima, a Z. Krivokapic oszbiljno djeluje i preuzima sve poluge drzave u svoje ruke, pod kontrolom Alekse Augustusa. Poturio vi je Braticku, organizuje proteste, koji ce prerasti u otverno nasilno prezuminja vlasti u ime srpskog naroda i za srpski narod. Kad Z.Krivokapic i A. Augustus ostvare sve sto su zacrtali da zbrizxu i vas sve skupa i Crnu Goru, onda ces se ti javit sa komentarom, da je to uradjeno sve nezakonito i neustavno, i uputices dopis kancelariji EU u Podgorici, ambasadama SAD, Njemacke, Francuske, Velike Britanije. Pametbni i vrijedni i beskrupulozsni… Pročitaj više »

Kobayashi Maru
25.01.2022-10:27 10:27

Glađu teško, štrajk da ne popije nijednu – još teže. Glad ga je dovela na mjesto premijera. Sirotinju nikad nahranit