Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević: Laž uvijek ispliva, u slučaju Abazovića to je skoro svakodnevno

''U oktobru i januaru Abazović kaže ploču u Morinju treba ukloniti. Ministri su počinili krivično djelo. U februaru njegov kolega Adžić ne dozvoljava inspekciji da ukloni ploču. Laž uvijek ispliva. U slučaju Abazovića to je skoro svakodnevno''

Bivši ministri vanjskih poslova i odbrane Ranko Krivokapić i Raško Konjević saslušani su juče u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru povodom krivične prijave Inspekcije za zaštitu kulturnih dobara zbog nelegalnog postavljanja spomen-ploče u znak sjećanja na zatočene u logoru Morinj. Nova garnitura u vladinom resoru zaduženom za vojsku, na čelu sa Filipom Adžićem, istrajava na tome da ne dozvoli pristup opštinskim službama da uklone obilježje sa vojnog objekta. Lider Socijaldemokratske partije Raško Konjević na Tviteru je prokomentarisao je ovu situaciju.

“U oktobru i januaru Abazović kaže ploču u Morinju treba ukloniti. Ministri su počinili krivično djelo. U februaru njegov kolega Adžić ne dozvoljava inspekciji da ukloni ploču. Laž uvijek ispliva. U slučaju Abazovića to je skoro svakodnevno”, naveo je Konjević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Predlog
03.02.2023-21:18 21:18

Pomiritese .Dobri ste momci.