Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević: Kakve veze ima prenos ustoličenja i transparentnost Skupštine – ko će ga znati? Pomaže bog na početku prenosa!?

Konjević je podsjetio na riječi predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića povodom pokretanja Parlamentarnog kanala.

Na Parlamentarnom kanalu Javnog servisa RTCG danas je direktno prenošeno ustoličenje episkopa budimljansko nikšićkog Metodija. Komentarišući tu odluku novog menadžmenta RTCG predsjednik SDP-a Raško Konjević ocijenio je da se u pauzama skupštinskog zasijendanja “mora “ubaciti” po neki crkveni događaj”, i pita kakve to veze ima sa transparentnošću Skupštine.

Konjević je podsjetio na riječi predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića povodom pokretanja Parlamentarnog kanala.

“Parlamentarni je jedan od najznačajnijih projekata… sa ciljem postizanja transparentnosti rada Skupštine. Prenosiće sjednice plenarnih zasijedanja, ali i sjednice skupštinskih tijela”, kazao je tada Bečić.

Prema njegovim riječima, pošto Skupština ne zasijeda mjesecima, onda se mora “ubaciti” po neki crkveni događaj.

“Logična odluka uredništva RTCG. Duh novog vremena. E sad kakve to veze ima sa transparentnošću Skupštine, ko će ga znati”, zaključio je Konjević, uz opasku da je reporter prenos počeo pozdravom “Pomaže bog”!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve