Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević: Dritan vazda istinu priča, tužilac da reaguje

Lider Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević reagovao je na izjavu premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića koji je danas kazao da od odlaska dva ministra iz Vlade ona radila kao violina, aludirajući na bivše ministre vanjskih poslova i odbrane među kojima su Ranko Krivokapić i Konjević

Lider Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević reagovao je na izjavu premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića koji je danas kazao da od odlaska dva ministra iz Vlade ona radila kao violina, aludirajući na bivše ministre vanjskih poslova i odbrane među kojima su Ranko Krivokapić i Konjević.

On je objavio i raniji video Abazovića u kojem on targetira funkcionere Demokrata Aleksu Bečića, Borisa Bogdanovića i Vladimira Martinovića kako “politički štite ubice Duška Jovanovića”.

„Drago mi je što Vlada funkcioniše kao violina. Žao mi je što je Dritan postao gudalo za violinu onih koji kako on to naravno “istinito” reče “politički štite ubice Duška Jovanovića”. Dritan vazda istinu priča. Tužilac da reaguje“, poručio je Konjevič na Twitteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve