Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević DPS-u: Nijeste željeli dogovor, neka cetinjski odbornici odluče o daljim potezima

Neka odbornici Skupštine Prijestonice, poručuje lider SDP, u ponedeljak odluče o daljim potezima

Demokratska partija socijalista (DPS) nije žejela razgovor o formiranju vlasti na Cetinju kako bi se postigao dogovor sa Socijaldemokratskom partijom (SDP), kazao je lider SDP-a Raško Konjević, povodom ponude koju je uputio  potpredsjednik DPS Ivan Vuković.

“Poštovane kolege, pošto smo imali zakazani sastanak, a kako ste vašu “konačnu ponudu” objavili neposredno prije sastanka jasno nam je da nijeste željeli razgovor u cilju dogovora”, napisao je u odgovoru Konjević.

Neka odbornici Skupštine Prijestonice, poručuje lider SDP, u ponedeljak odluče o daljim potezima.

“Tako je najpoštenije”, objavio je Konjević na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
12.02.2022-20:39 20:39

Partija koja se uvijek bavila ucjenama sa svim koji su došli u bilo kakav odnos sa njom. Śećamo ih se kad su prevlast četničiji dali crnogorskim glasovima u Kolašinu, Budvi, Kotoru i Tivtu, a pokušali su i u Podgorici. Dajući tada prevlast partijama koje su protiv Crne Gore vrnuli su u život klinički mrtav i u Hagu osuđen velikosrpski projekat. Śećamo se kako su ucjenjivali stari LSCG, a kasnije DPS koji im je davao preko 20% vlasti za podršku na nivou cenzusa. Sad traže sa 20% podrške da im cjelokupnu vlast preda partija koja ima preko 43% podrške građana.

Sudija
12.02.2022-21:22 21:22

Ovakvi smo mi CRNOGORCI nece da se dogovorimo i onda nam je neko kriv sto imamo problema nemozemo na CETINJE da sedogovorimo a tek kako bi se dogovorili u NIKSIC  i DPS I SDP upamet se zbog fotelje ocete mrznju podijelite 1/2 jedni 1/2 drugi!