Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević: Damjanović razriješen jer Spajić nije mogao politički da ga kontroliše

Damjanović je razriješen juče na elektronskoj sjednici Vlade Crne Gore, a na njegovoj poziciju došla Milena Petričević, koja je ranije bila zaposlena u Atlas grupi

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević kazao je da pretpostavlja da je v.d. direktora Uprave prihoda i carina Aleksandar Damjanović razriješen jer ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić nije mogao politički da ga kontroliše.

Damjanović je razriješen juče na elektronskoj sjednici Vlade Crne Gore, a na njegovoj poziciju došla Milena Petričević, koja je ranije bila zaposlena u Atlas grupi.

”Razriješen je gospodin Damjanović za koga, evo i ja iz opozicije, kažem da je u proteklih šest mjeseci koliko je bio na čelu Uprave prihoda i carina imao rezultate za poštovanje”,  rekao je Konjević tokom sjednice Odbora za bezbjednost i odbranu.

On je istakao da Spajić nije mogao da kontroliše Damjanovića jer on ima politički autoritet i lični integritet.

Damjanović je na čelu Uprave bio šest mjeseci, ali resorno Ministarstvo finansija i socijalnog staranja (MFSS) nije raspisalo konkurs za direktora UPC u punom mandatu, niti imenovalo pomoćnike v.d. direktora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve