Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević: Da se plaća porez na populizam Demokrate se ne bi micale sa šaltera za plaćanje

Nakon što su Demokrate podnijele amandmane na prijedloge zakona o izmjenama i dopuni zakona o socijalnoj i dječijoj zaštiti koji s odnosi na dječje dodatke za svu djecu do 18 godina i zakona o dopuni zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju koji se odnosi i na uvećanje minimalne penzije oglasio se predsjednik SDP-a Raško Konjević i rekao da se plaća porez na populizam Demokrate se ne bi micale sa šaltera za plaćanje

Nakon što su Demokrate podnijele amandmane na prijedloge zakona o izmjenama i dopuni zakona o socijalnoj i dječijoj zaštiti koji s odnosi na dječje dodatke za svu djecu do 18 godina i zakona o dopuni zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju koji se odnosi i na uvećanje minimalne penzije oglasio se predsjednik SDP-a Raško Konjević i rekao da se plaća porez na populizam Demokrate se ne bi micale sa šaltera za plaćanje.

“Da se “vriska” upotpuni Demokrate odlazu primjenu i zakona o majkama i kažu, gle čuda, da su u pitanju “mogućnosti Budžeta”. U prevodu nema dovoljno predviđenog novca. A tvrdili su da novca ima. Da se plaća porez na populizam Demokrate se ne bi micale sa “šaltera za plaćanje””, napisao je Konjević na Twitteru.

Demokrate amandmanima traže odgađanje primjene oba zakona za 1. oktobar, umjesto, kako je planirano, 1. januar 2022. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
25.12.2021-12:50 12:50

DR Konjevicu DR Zivkovicu DR STANKOVIC-VUKSANOVIC  vjeruj da treba da vodite CRNU GORU  NAJBOLJI STE uvjerit cete se sad na izborima PODGORICA! Ovim splacinama DEMOKRATAMA niko nista ne vjeruje LAZOV DO  LAZOVA JEDAN JEDINI NE VALJA!