Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević: Abazović preuzeo ličnu odgovornost za dešavanja na Cetinju, bitniji mu poziv sa Dedinja od onog sa Cetinja

Prema njegovim riječima i pored izrazito negativnih procjena nadležnih službi bezbjednosti Dritan Abazović nije podržao razuman prijedlog resornog ministra Sergeja Sekulovića da se otkažu sva dešavanja na Cetinju

Ako koordinator bezbjednosnih službi Dritan Abazović ne uvaži procjene nadležnih institucija čije rukovodioce je on birao, onda je odgovornost u “njegovim rukama”, ocijenio je predsjednik SDP-a Raško Konjević.

“To što je ponizio stav Glavnog odbora sopstvene partije pokazuje da je njemu poziv sa Dedinja važnije od onog sa Cetinja”, napisao je Konjević na Twitteru.

Prema njegovim riječima i pored izrazito negativnih procjena nadležnih službi bezbjednosti Dritan Abazović nije podržao razuman prijedlog resornog ministra Sergeja Sekulovića da se otkažu sva dešavanja na Cetinju.

“Glasanjem na Vijeću, uz izdvojena mišljenja, Dritan Abazović je preuzeo političku i ličnu odgovornost”, dodao je Konjević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
03.09.2021-15:43 15:43

Efendija pendrecic se bogami osilio. Ja bi ga rado upitao da li je spremio kofere i zatrazio azil kod Pizdoustog u slucaju nekog vanrednog stanja koje ce po svemu sudeci biti neizbjezno. Hvala na paznji.