Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Kongresna dokumenta DPS-a kvalitetna podloga za unapređenje demokratije

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar Dragoslav Tomanović kazao je da je zadovoljan doprinosom koji su dali članovi Opštinskog odbora, koordinatori i predsjednici mjesnih odbora u realizaciji zaključaka sa prethodnih sjednica i dodao da će VIII Kongres biti prilika za osvježavanje politike i vizije DPS-a, u čemu se, istakao je, na političkoj sceni u Crnoj Gori ta partija godinama pokazala kao najbolja

Nacrti osnovnih partijskih dokumenata koja će biti usvojena na VIII Kongresu Demokratske partije socijalista krajem novembra predstavljaju izuzetno kvalitetnu podlogu za dalje unapređenje demokratskih procesa, po kojim je naša stranka prepoznata na crnogorskoj političkoj sceni, zaključeno je na sjednici Opštinskog odbora DPS Bar u proširenom sastavu.

foto DPS Bar

Kako je saopšteno iz DPS Bar, na sjednici su razmatrani nacrti kongresnih dokumenta koja je usvojilo Predsjedništvo partije – Izvještaj o radu između dva Kongresa, Program i Statut Demokratske partije socijalista Crne Gore.

“Analiza kongresnih dokumenata bila je dobra prilika da u afirmativnom kontekstu istaknemo sve dobre i značajne rezultate koji smo na bazi mudro vođene i znalački promišljenje politike ostvarili. U njima se vidi naša jasna orijentacija ka budućnosti i naša vizija Crne Gore kao moderne evropske države”, naglasili su u DPS Bar.

Nakon rasprave o kongesnim dokumentima, članovi Opštinskog odbora dali su svoje primjedbe i sugestije.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar Dragoslav Tomanović kazao je da je zadovoljan doprinosom koji su dali članovi Opštinskog odbora, koordinatori i predsjednici mjesnih odbora u realizaciji zaključaka sa prethodnih sjednica i dodao da će VIII Kongres biti prilika za osvježavanje politike i vizije DPS-a, u čemu se, istakao je, na političkoj sceni u Crnoj Gori ta partija godinama pokazala kao najbolja.

Član Predsjedništva Branimir Gvozdenović zahvalio je prisutnima na aktivnom učešću u radu sjednice Opštinskog odbora i još jednom istakao kvalitet kongresnih dokumenata na kojima se u proteklom periodu aktivno radilo. Podsjetio je da će predstojeći Kongres Partije biti vrlo značajan događaj i prilika za predstavljanje do sada postignutih rezultata partije.

“Jasna vizija koju DPS trasira za naredne četiri godine doprinijeće snažnijem zamahu ekonomskog i demokratskog razvoja Crne Gore, na dobrobit svih građana”, zaključio je Gvozdenović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve