Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Kongres SNP-a 31. jula, Joković jedini kandidat za predsjednika

Kako napominju u saopštenju, u skladu sa donijetim epidemiološkim mjerama koje zabranjuju održavanje velikih skupova u zatvorenom prostoru, Kongres će se održati na Stadionu malih sportova u Podgorici

Na sjednici Glavnog odbora Socijalističke narodne partije usvojena su dokumenta za Deveti kongres koji će se održati 31. jula. Za predsjednika SNP CG predložen je samo jedan kandidat – Vladimir Joković.

Kako napominju u saopštenju, u skladu sa donijetim epidemiološkim mjerama koje zabranjuju održavanje velikih skupova u zatvorenom prostoru, Kongres će se održati na Stadionu malih sportova u Podgorici.

Joković je govorio o aktuelnoj političkoj situaciji u državi, ističući da je situacija teška, ali da će vlast, čiji je i SNP dio, učiniti sve kako bi se pronašlo rješenje na dobrobit građana.

“Govoreći o predstojećem Kongresu, predsjednik SNP je iskoristio priliku da se članovima Glavnog odbora u dosadašnjem sazivu zahvali na radu i podršci koju su mu pružili, naglašavajući da je SNP i dalje politički brend u Crnoj Gori, sa jasnim ciljevima koji znače dobro za Crnu Goru i njene građane”, navodi se u saopštenju SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve