Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Konatar: Zanemarimo razlike, okrenimo se Evropskoj budućnosti Crne Gore

On zaključuje da je to poruka za cijelu javnost, za sve političke aktere u Crnoj Gori bez obzira na sve razlike koje postoje među njima

Potpredsjednik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar pozvao je danas sve građane i aktere u društvu da se okupe oko onoga što je zajedničko velikoj većini građana – evropskoj budućnosti Crne Gore.

“Ako smo se dijelili, ako smo toliko dobri u svađama i podjelama, hajde da sada uradimo nešto kontra tome, da pokažemo da možemo da se ujedinimo oko jednog cilja koji je svima nama zajednički – evropske budućnosti Crne Gore”, poručio je Konatar.

On naglašava da evropsku budućnost Crne Gore podržava preko 70% građana, te da ta činjenica obavezuje i stvara odgovornost pred svim političkim subjektima.

“Prošlost ne možemo promijeniti, ali možemo da mijenjamo sadašnjost zbog bolje budućnosti. Vjerujem da ta bolja budućnost, ta evropska Crna Gora vrijedi da svi pronađemo ono zajedničko koje imamo u nama”, dodaje Konatar.

On zaključuje da je to poruka za cijelu javnost, za sve političke aktere u Crnoj Gori bez obzira na sve razlike koje postoje među njima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve