Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Konatar: URA insistira na ekspertsko-nestranačkom modelu

Konatar je kazao da su tokom susreta sa Krivokapićem ponovili, kako je naveo, jasne stavove te stranke da u ovom trenutku ne treba insistirati na rekonstrukciji Vlade

Nakon predstavnika Demokrata, Krivokapić se sastao i sa funkcionerima URE Milošem KonataromAnom Novaković Đurović i Jovanom Marović.

Konatar je kazao da su tokom susreta sa Krivokapićem ponovili, kako je naveo, jasne stavove te stranke da u ovom trenutku ne treba insistirati na rekonstrukciji Vlade.

“Rekonstrukcija je moguća samo na principima ekspertsko-nestranačkog modela. Za svaki model je prioritet izglašavanje Tužilačkog savjeta”, rekao je Konatar.

Ocijenio je da se juče moglo svjedočiti listi želja parlamentarne većine.

” Stav URE je jasan, Vlada funkcioniše i treba joj dati podršku. Nijesmo razmišljali o foteljama ni u jednom trenutku. Da se ostavimo priča o foteljama i počnimo da pričamo kako narodu Crne Gore da bude bolje. Ekspertski, nestranački model vlade je jedini koji moze okupiti politički različite subjekte”, poručio je Konatar nakon sastanka.

Krivokapić će se, prema ranijim najavama, danas sastati i sa predstavnicima Demosa Miodraga Lekića i CIVIS-a Srđana Pavićevića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
02.10.2021-18:51 18:51

Što ovi izigravaju neko ludilo, ka da je bitno što ministrice Bratić i Injac nijesu članovi nekih partija ili možda ministar poleprivrede, Ili ministar Građevina, kad viši ćetnici ne mogu biti ni da su članovi ravnogorskog pokreta ..