Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Konatar: Stanovi za funkcionere su neprihvatljivi

Dodjeljivanje državnih stanova bivšim poslanicima, ministrima i drugim državnim funkcionerima, koje su oni poslije otkupili za smiješne iznose je, kako kaže, ''neprihvatljivo''

Stanovi za funkcionere su neprihvatljivi imajući u vidu da građani Crne Gore moraju platiti svaki kvadrat stana i vratiti svaki cent kredita na period od 20 godina, poručio je poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar.

“Ja lično mogu obećati građanima da dok sam u politici i dok obavljam državnu funkciju nikada neću tražiti da mi država obezbijedi stan niti bilo kakve povoljne uslove za njegovu kupovinu. Stanove treba da dobijaju naučnici, ljekari, profesori i svi oni vrijedni ljudi u državnoj administraciji, a ne poslanici i ministri koji su par godina na funkciji i možda nikada više”, dodao je on.

Dodjeljivanje državnih stanova bivšim poslanicima, ministrima i drugim državnim funkcionerima, koje su oni poslije otkupili za smiješne iznose je, kako kaže,  “neprihvatljivo”.

“Stanovi za funkcionere su neprihvatljivi imajući u vidu da građani Crne Gore moraju platiti svaki m2 stana i vratiti svaki cent kredita na period od 20 godina. Čeka nas još dosta posla, jer puno stvari treba ispraviti i unaprijediti. Idemo dalje. Uspjećemo. Može Crna Gora”, objavio je Konatar na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve