Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

VLAST PUCA Konatar prozvao Demokrate: Oni nikad nijesu imali stav o bilo čemu i vječito su uzdržani

Ranije danas, poslanik Demokrata Momo Koprivica poručio je da ta partija neće u Skupštini glasati za rušenje Vlade, ističući da svako ko iz parlamentarne većine digne ruku za to, čini najveću izdaju u istoriji Crne Gore

Poslanik pokreta URA Miloš Konatar danas je u parlamentu indirektno prozvao Demokrate.

On je tokom poslaničkih pitanja saopštio da je crnogorska Vlada možda jedina u svijetu koja je u svojih godinu dana rada trpjela možda jače napade od parlamentarne većine nego li od opozicije. Konatar dodaje da su kritike opozicije i većine poželjne i pitao je građane da je normalno da vladajuće stranke čine sve da Vlada ne uspije

-Ono što nije normalno da isti ti koji su od početka htjeli da ruše ovu vladu, pa i oni koji su htjeli da je rekonstruišu danas love izdajnike po ovom parlamentu. Pominju se neki milioni kamioni, prodaje, izdaje… Nevjerovatno je da o tome pričaju oni nikad u svojoj političkoj istoriji i životu nijesu imali stav o bilo čemu. Da ne govorimo da su cijelog svog političkog života vječito uzdržani, da građanima treba objašnjavati o čemu razmišljaju ti ljudi koji su njihovi stavovi. I danas se pominju milioni izdaje i u ovome domu i medijima – saopštio je Konatar.

Podsjetimo, Demokrate su ranije bile uzdržane prilikom usvajanja pojedinih odluka parlamenta poput smjene ministra pravde Vladimira Leposavića.

Ranije danas, poslanik Demokrata Momo Koprivica poručio je da ta partija neće u Skupštini glasati za rušenje Vlade, ističući da svako ko iz parlamentarne većine digne ruku za to, čini najveću izdaju u istoriji Crne Gore.

“U decembru očekujemo usvajanje socio-ekomskih zakona koje smo predložili, kada su u pitanju dječiji dodaci i kada je u pitanju podizanje minimalne penzije i vraćanje naknada majkama sa troje i više djece. Ne očekujem pad Vlade. Demokrate neće glasati za predlog za razrješenje Vlade CG. Vlada Crne Gore treba da nastavi da funkcioniše, jer je to u skladu sa izbornom voljom građana, a svi problemi koji postoje treba da se o njima otvoreno govori”, poručio je Koprivica.

On kaže da nema veće sile i od izborne volje građana.

“Nema te pare kojom se može kupiti obraz, a obraz nije obraz ako se može kupiti, pa ni za 21 milion. Ko je nudio pare, vidimo to danas, a ko će ih uzeti vidjećemo sjutra. Oni koji nude pare i oni koji ih uzimaju za rušenje ove Vlade završiće u Spužu”, istakao je poslanik Demokrata.

Poručio je i da nema veće izdaje od izdaje izborne volje građana.

“Svako ko iz parlamentarne većine digne ruku za rušenje Vlade čini najveću izdaju u istoriji Crne Gore”, rekao je Koprivica.

Ni Koprivica nije direktno pomenuo URA, ali je jasno da je mislio na predsjednika te partije pošto se iznos od 21 milion eura veže za Dritana Abazovića koji je prošle godine nakon izbora rekao da je bilo ponuda da za navodno taj novac ne napravi vlast sa DF i Demokratama. Abazović nikada do kraja nije otkrio da li je i ko mu je nudio taj novac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
01.12.2021-16:14 16:14

Kako ko Demokrate o OBRAZU,a imaju ga taman toliko koliko i vepar kad udje u korito posebno Pepa pigs Momo Koprivica za stolicu bi i g….e dao,pa redom salatar iz Grbavaca Bogdanovic pa seljak Martinovic pa redom ali ipak prednjaci plagijator Ljaljo ia sela Balabane ne da siromah stolicu no bi u roditelje pucao da mu je taknu.Ova prica i “napad” na Demokte crnog Milosa zelenog Konatara moze samo “paliti”kod budala kao sto je onaj Jokovic iz SNP i njemu slicnih koji imaju upalu mozga po lijevoj strani,CISTI BLEF kompletne svetosavske vecine od 41 poslanika,ne daju oni “zlatnu koku”Crnu Goru,Boze… Pročitaj više »

Kerber
01.12.2021-18:58 18:58
Reply to  gagi

Gadluk!

Dragan
01.12.2021-17:42 17:42

E Konataru neka si ih postavio đe im je mjesto. Niti dišu, niti mirišu. Nije se nikad niko pojavio na političkoj sceni ka ovi licemjeri. E kakav im je onaj Martinović, ne bi umio dvije ovce sačuvati. Pii….

niki
02.12.2021-14:03 14:03

DemoNkrate su bili najbolji kad su bojkotovali Parlament. Bukali po ulicama, oblačili bijel majice, nosili megafon,udarali u bubnjeve i….
E sada kad su na vlasti, ne znaju što ih je snašlo, a još manje se snalaze, ili nalaze