Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Konatar pozdravio stav Đukanovića: Vrijeme je da spustimo tenzije i razgovaramo hladne glave

Crnogorski predsjednik je ranije danas kazao da pitanje Temeljnog ugovora ''nije najvažnije pitanje za Crnu Goru i njenu budućnost''

Pozdravljam stav predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, poručio je poslanik i potpredsjednik URE Miloš Konatar.

Crnogorski predsjednik je ranije danas kazao da pitanje Temeljnog ugovora “nije najvažnije pitanje za Crnu Goru i njenu budućnost”.

“Vrijeme je da spustimo tenzije i razgovaramo hladne glave. Argumentima, a ne emocijama. Prošlost ne možemo promijeniti, ali možemo da mijenjamo sadašnjost – zbog bolje budućnosti Evropske unije. Može Crna Gora”, objavio je Konatar na Twitter-u.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Car
30.06.2022-19:06 19:06

Je li ovo onaj sto skace u prazan bazen na glavu?

Jelena
30.06.2022-19:45 19:45

Vjeruje li Abazovicu, kao ficfiric poslušnik , doušnik, Vuciceve i ruske agende Konataru , da malo bolje da gledaš, ovaj upropasti i Uru, Traku Rakčeviću, sramno ,te nosilo vrijeme.

B.Zeković
30.06.2022-19:48 19:48

Pedu nijeste napredovali da primaknete Crnu Goru EU. Evo prošlo je 4 mjeseca od kad vi je Milo reka da će ve ustoličit da vladate po Vašem dokazano budalastom i neprijateljskom Crbnoj Gori, modelu. I ekspresno ste uključili Crnu Goru u Srbiju, završili ste prvu fazu okupacije Crne Gore, predajom njenih svetinja i imovine Srpskom okupatoru. Požurili ste da sa podmuklom inicijativom Open Balkan produbite kolonijalnu ekonomsku dominaciju Srbije u Crnoj Gori. Nebrojeni srpski kriminalni klanovi, naoružani dugim cijevima, uveliko odvajaju Crnogorske teritorije i progalašavaju ih za srpske, pljačkaju pošte, prebijaju i ubijaju Crnogorsku mladost po ulicama kad im se… Pročitaj više »