Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Konatar potvrdio da nije bio maltretiran na granici: ”Službenici su bili profesionalni i korektni”

''Obzirom na sve službenici su bili profesionalni i korektni. Idemo dalje'', napisao je Konatar

Poslanik URA-e Miloš Konatar potvrdio je da, osim ”bespotrebnog zadržavanja” nije imao nikakvih neprijatnosti kada je juče prelazio granicu sa Srbijom.

”Istine radi želim staviti tačku oko prelaska granice Srbije i Crne Gore – dva puta sa suprugom i juče sa prijateljima sam bespotrebno zadržavan. Ni tada kao ni sad nijesam osjećao potrebu da o tome obavještavam javnost. Obzirom na sve službenici su bili profesionalni i korektni. Idemo dalje”, napisao je Konatar na svom Tviter nalogu čime je potvrdio spekulacije da nije bio maltretiran na granici sa Srbijom.

Konatar  je juče bio u Beogradu gdje je pratio košarkašku utakmicu između Partizana i aktuelnog šampiona Evrope Efesa, a korisnici društvenih mreža zapitali su se kako to da je Konatar prešao granicu Srbije bez ikakvih neprijatnosti s obzirom da je glasao za Rezoluciju o Srebrenici u crnogorskom parlamentu?

Podsjetimo, srpske vlasti naložile su da se na graničnim prelazima maltretiraju svi crnogorski poslanici koji su glasali za rezoluciju. Kroz tretman maltretiranja prošle su poslanice SDP-a Draginja Vuksanović, DPS-a Dragica Sekulić, poslanik SD-a Damir Šehović, ali i Konatarove koleginice Božena Jelušić i Suada Zoronjić.

Iz kog razloga je Konatar prošao granicu bez neprijatnosti i šikaniranja nije jasno, a o mogućim razlozima čitajte na OVOM LINKU.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
17.09.2021-15:03 15:03

Ovaj zadnji put Ana nije bila s tobom “imala je izlet”sa jednim prijateljom.Izgleda da joj hvali ono sto i tebe crni Milose zeleni Konataru i “sve je ok”.

!!!
17.09.2021-15:11 15:11

Kakav ljigavi pogled i stav.Sve govori.OVO samo majka moze da voli.

Naroz
17.09.2021-15:18 15:18

Zna li se kojoj frakciji grobara pripada Konatar? Da nisu možda “janjičari”? Nisi ti prijatelju ni zadržavan, ni maltretiran, nego si imao VIP tretman, kao i svaki izdajnik Crne Gore.

Gugi
17.09.2021-15:31 15:31

Blago njemu sa cim se zabavlja.