Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Konatar: Onaj ko ugrozi evropski put Crne Gore nema podršku URA

On je naveo da su sektor bezbjednosti, naročito Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije, za ovo kratko vrijeme ostvarili impresivne rezultate koji nas približavaju EU i sa kojima svi treba da se ponosimo, naročito u dijelu borbe protiv korupcije i kriminala.

Za Građanski pokret URA evropska, ekološka i građanska Crna Gora nema alternativu. Bilo koji pojedinac ili grupa, ma o kome se radilo, koji pokuša da ugrozi evropski put i budućnost Crne Gore ne može imati podršku Građanskog pokreta URA, kazao je Miloš Konatar, potpredsjednik URA-e.

“Dakle, kada je u pitanju zaštita nacionalnih interesa, a evropski put naše države to svakako jeste, sa nama ne može biti trgovine i pregovora”, jasan je Konatar.

On je naveo da su sektor bezbjednosti, naročito Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije, za ovo kratko vrijeme ostvarili impresivne rezultate koji nas približavaju EU i sa kojima svi treba da se ponosimo, naročito u dijelu borbe protiv korupcije i kriminala.

“Zabranom šverca cigareta u Luci Bar, hapšenjima kriminalnih klanova, korumpiranih političara i biznismena bliskih bivšoj vlasti građani su se mogli uvjeriti da sektor bezbjednosti radi isključivo  u interesu države Crne Gore. Kruna dosadašnjeg rada bila je zaplijena 1,4 tone kokaina, što je najveći udarac švercu ikada u Crnoj Gori”, ističe Konatar.

Kako je naglasio, najvažnije od svega sektor bezbjednosti, kao i Uprava policije su sačuvali građanski mir u Crnoj Gori, a to nema cijenu.

“Imajući u vidu rezultate sektora bezbjednosti kojim koordinira potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, građani ne treba da imaju dilemu da je svaki napad na ljude koji su u vrhu bezbjednosnog sektora motivisan ili namjerom da se sektrorom upravlja van Crne Gore i za račun drugih država, ili pokušajem da se zaustavi borba protiv šverca i kriminala ili namjera da se Crna Gora skrene sa evropskog puta”, navodi Konatar.

Tako nešto, poručuje, Građanski pokret URA neće dozvoliti.

“Oko nacionalnih interesa i evropske budućnosti Crne Gore sa nama nema pregovora. URA je dala podršku Vladi koja svoju politiku i rad zasniva na posvećenosti evropskom putu Crne Gore i snažnoj saradnji sa našim zapadnim partnerima. Bilo kakva promjena strateške orjentacije i evropske perspektive Crne Gore ne može i neće imati našu podršku”, poručuje Konatar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
VojoS
09.09.2021-09:57 09:57

Muči splačino.

Djuro
09.09.2021-09:59 09:59

Dali ti sebe gledas u ogledalu. Vi iz ure ste najveci izdajnici I vi ekolozistima Baca te suzavac n'a narod doveliste drzavu n'a prag gradjanskog rata zivim za Dan kad ce te odgovarati za sve ove akcije sve ce vam se vratiti ovo kao bumerang

Zlikovci
09.09.2021-10:05 10:05

E bjezite smecari cetnicki nikad izdajice vise necete dobiti glasa mjesto vam je na smetliste!

Anonimous
09.09.2021-10:19 10:19

Opaaaa, gamechangeri, nego šta.