Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Konatar odgovorio Bečiću: Rekonstrukcija Vlade moguća samo uz poštovanje ekspertsko nestranačkog modela

Konatar je ovo saopštio nakon što je predsjednik Skupštine Crne Gore Alekse Bečića pozvao GP URA izjasni o rekunstrukciji aktuelne Vlade.

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar kazao je da Poslanički klub “Crno na Bijelo” i GP URA ostaju pri principijelnom stavu da je rekonstrukcija 42. Vlade Crne Gore moguća samo uz poštovanje ekspertsko nestranačnog modela.

Konatar je ovo saopštio nakon što je predsjednik Skupštine Crne Gore Alekse Bečića pozvao GP URA izjasni o rekunstrukciji aktuelne Vlade.

Poslanički klub “Crno na Bijelo” i Građanski pokret URA ostaju pri jasnom i principijelnom stavu – rekonstrukcija 42. Vlada Crne Gore je moguća samo uz poštovanje ekspertsko-nestranačkog modela. Umjesto borbe za fotelje pozivam sve kolege iz Skupština Crne Gore da što prije izglasamo novi Tužilački savjet”, objavio je Konatar na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Petar
30.09.2021-17:23 17:23

To je igra URA nista vam ne smijemo vjerovat idete na prevaru ka vazda trazis prvo da izglasas novi Tužilački savjet pa onda da udaris i u kolo zaigrate kako je to BECIC-MANDIC ZAMISLILI DA IM SE PRIDRUZITE!”,

Petar Pan
30.09.2021-17:33 17:33

Ne dipr… sve ćete pljunuti pa opet polizati. Ćut.