Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Konatar: Ne vjerujem da će bilo ko od poslanika vladajuće većine glasati za obaranje Vlade sa DPS

Potpredsjednik građanskog pokreta URA poručio je da ne vjeruje da će bilo ko od poslanika iz vladajuće većine glasati sa Demokratskom partijom socijalista da se obori Vlada.

Građani očekuju da radimo još više i omogućimo pravdu i bolji standard za sve u Crnoj Gori – poručio je Konatar.

Potpredsjednik građanskog pokreta URA poručio je da ne vjeruje da će bilo ko od poslanika iz vladajuće većine glasati sa Demokratskom partijom socijalista da se obori Vlada. On je reagovao nakon što je na današnjoj pres konferenciji Demokratskog fronta najavljeno da će DF srušiti Vladu Zdravka Krivokapića ako se Predlog zakona o popisu ne nađe na dnevnom redu u Skupštini.

”Danas je istorijski dan kad smo otvorili demokratske procese i pobijedili Demokratsku partiju socijalista. Ne vjerujem da će bilo ko od 41. poslanika većine u Skupštini Crne Gore glasati za obaranje Vlade Crne Gore zajedno sa Demokratskom partijom socijalista. Građani očekuju da radimo još više i omogućimo pravdu i bolji standard za sve u Crnoj Gori”, poručio je Konatar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tetak
30.08.2021-16:37 16:37

E tebe da gledamo vise ne mozemo dosadio si i sali u kojoj dolazis a kamoli Gradjanima nema vama spasa idete u proslost i vise nase oci da vas ne gledaju!