Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Konatar: Konjević ne govori istinu

On je, u odgovoru na tvrdnje koje je ranije danas na Twitter-u iznio predsjednik SDP, istakao da Konjeviću nije prvi put da ne govori istinu, ali ni posljednji

Siguran sam da moj kolega poslanik Socijaldemokratske partije Raško Konjević zna da nije lijepo lagati, jer “ko laže, taj i krade”. A kolega Raško ne govori istinu, saopštio je večeras poslanik Demokratske Crne Gore Miloš Konatar.

On je, u odgovoru na tvrdnje koje je ranije danas na Twitter-u iznio predsjednik SDP, istakao da Konjeviću nije prvi put da ne govori istinu, ali ni posljednji.

“Jer Raškovo društvo su moje kolege poslanici Petar Ivanović i Branimir Gvozdenović, a sa kim si takav si”, poručio je Konatar na Twitter-u.

Podsjećamo, Konjević je pozvao URU da otvore dosijea Agencije za nacionalnu bezbjednost, kao što su obećali, upozorivši ih da se mogu iznenaditi i da ih “ima svugdje”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Smece
12.02.2021-21:24 21:24

Konatar za svakog si moga rec da ne govori istinu a za Konjevica tu si promasio ne znaci da vi sto zinete slazete da laze svako !Vama niko nista vise ne vjeruje pokazat ce se 14 MARTA u NIKSICU KO JE KO vi ste osvirani svoje ! Muziku i svirku ste ugasili vasim LAZIMA!