Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Konatar: Dok god se ne izglasa nepovjerenje Vladi – Vlada postoji

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar nakon sjednice Skupštine kazao je novinarima da je danas situacija lakša i relaksiranija nego što je bila

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar nakon sjednice Skupštine kazao je novinarima da je danas situacija lakša i relaksiranija nego što je bila.

“Dobro je što smo usvojili Budžet. To je veliko olakšanje. Mislim da je važno i vrijednosno kad je u pitanju izjašnjenje vezano za Deklaraciju o Srebrenici. Broj poslanika koji je glasao je čak i veći nego što je to bilo prvobitno. Na neki način smo malo ipak riješili pitanja koja su opterećivala parlamenatrnu većinu. Dok god se ne izglasa nepovjerenje Vladi vlada postoji.

Dok god mi imamo većinu u Skupštini Vlada funkcioniše i radi. Mi od 30. avgusta nismo imali normalnog političkog dana, više smo se navikli da djelujemo u polukriznoj situaciji”, navodi Konatar i dodaje.

“Ako neko pokrene pitanje povjerenja Vladi onda vjerovatno traži parntnere na drugoj strani. Moramo da se navikavamo na demokratiju”, navodi Konatar dodajući da ne očekuje da će to uraditi DF.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve