Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Konatar: Crnogorski političari da rade zajedno – da li je tako nešto danas moguće?

Iz Delegacije EU ranije danas su poručili da crnogorski političari treba da rade zajedno, van partijskih linija, kako bi zemlja išla naprijed.

Ako budemo gledali u budućnost i vodili se interesima građana i države Crne Gore – onda možemo, poručio je podpredsjednik i poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar povodom današnje poruke Delegacije EU u Crnoj Gori.

Iz Delegacije EU ranije danas su poručili da “crnogorski političari treba da rade zajedno, van partijskih linija, kako bi zemlja išla naprijed”.

“Poruka Delegacije EU  u Crnoj Gori : Crnogorski političari da rade zajedno? – Da li je tako nešto danas moguće”, napisao je Konatar.

Prema njegovim riječima, ako budemo gledali u budućnost i vodili se interesima građana i države Crne Gore – “onda možemo”.

“Preko 85 odsto građana želi Crnu Goru u Evropskoj uniji . Može Crna Gora. Evropska”, objavio je Konatar na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
KLEMENTINA
01.07.2022-23:01 23:01

Valjda je došao zadnji momenat da se ovi DAUNI skrajnu sa pozornice. Umislili da su NEKO nesvjesni da su NIKO..,kudravi je počeo s’ ZAMOLNICOM po ugledu NA mentora {koji je pobjegao iz PADINSKE SKALE} to nam govori koliko je poslušnik spreman da se PRIDRUŽI MENTORU.