Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Konatar: Crna Gora neće biti zemlja kriminala i korupcije

Obećali smo da ćemo zaustaviti šverc cigareta, poručio je na Tviteru poslanik URA Miloš Konatar

Obećali smo da ćemo zaustaviti šverc cigareta, poručio je na Tviteru poslanik URA Miloš Konatar.

– Crna Gora neće biti zemlja korupcije i kriminala. Čestitke Vladi, Ministarstvu finansija, MUP-u, Upravi prihoda i carina.

-Nastavljamo dalje. Čeka nas dosta posla. Može Crna Gora – naglasio je on.

Konatar se oglasio nakon što je danas objavljeno da je država oduzela zalihu duvanskih proizvoda bez akciza, vrijednu više desetina miliona eura, saopštili su iz Vlade.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BZekovic
14.05.2022-19:46 19:46

Ma memo Konatar! A kriminalci i korupcionaši i šverceri i zločinci slobodno šetaju i vračaju po Crnoj Gori, unoseći u nju zadah zločina. I sve to rade uz najviše policijsko obezbeđenje, a Premijer se ubi da pođe i da im se pokloni. Konatar, sve dok Vi je shekira i nož okupatora Srbije, preko Srpske okupatorske crkve, kojima ste predali neprocjenjivo Crnogorsko blago na poklon, podignuta nad Crnogorkama i Crnogorcima, krimini je u cvetanju i daleko je od toga da ste ga iskorijenili.. Samo ste legalizovali otvorili novi, još podmukliji kanal kriminala i zločina u Crnoj Gori. Sve dok njegujete negatore… Pročitaj više »

KLEMENTINA
14.05.2022-21:15 21:15

Podrška za borbu protiv korupcije,kriminala,šverca sa velikom molbom da priključite iborbu protiv BUDALA,ŠPIJUNA,POLTRONA I druge PRLjAVŠTINE.