Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Komšićev kabinet: On nema Twitter, Abazović komunicira s lažnim profilom

Komšić je Abazovića pozvao da se ogradi od stava kada je u pitanju neustavni Dan RS-a- Abazović je na to odgovorio na Twitteru da vladini stavovi idu samo preko zvaničnih kanala

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić je tajno čestitao neustavni Dan RS, a nakon toga su ustupile brojne reakcije iz BiH. Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović se tim povodom oglasio na Twitteru i tagovao lažni profil člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, piše Klix.

Komšić je Abazovića pozvao da se ogradi od stava kada je u pitanju neustavni Dan RS-a- Abazović je na to odgovorio na Twitteru da vladini stavovi idu samo preko zvaničnih kanala.

Uz sve to Abazović je označio i nalog @ZeljkoBiH međutim iz kabineta Željka Komšića kažu da on uopšte nema profil na ovoj društvenoj mreži.

“Član Predsjedništva BiH Željko Komšić nema profil na društvenoj mreži Twitter, Abazović komunicira sa lažnim profilom. Zvaničan odgovor svakako i dalje očekujemo”, kazali su oni za Klix.ba.

Oni su takođe pozivali društvenu mrežu Twitter da blokira lažni profil koji se upustio u komunikaciju sa Abazovićem.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bosna
10.01.2021-21:32 21:32

Gospodine Komsic Svaka ti cas da mu kazes javno pred svima vasem uceniku vi njega hlebom hranili on vas niz kolovrat 100 x bolji Dodik od njega Abazović komunicira sa lažnim profilom.! Niciji on priatelj ne moze pa ni SRBIMA!