Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Komšić: Podrška Đukanoviću, učinio je da odnosi BiH i Crne Gore budu izuzetno prijateljski

''Sa aspekta interesa Bosne i Hercegovine takođe, jer je činjenica da je gospodin Đukanović i kao premijer i kao predsjednik Crne Gore učinio sve da odnosi naše dvije zemlje budu izuzetno prijateljski, da napreduju svakim danom''

Član predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je podršku aktuelnom šefu države i predsjedničkom kandidatu Demokratske partije socijalista (DPS) Milu Đukanoviću poručujući da je on učinio da odnosi između BiH i Crne Gore budu izuzetno prijateljski.

”Sa aspekta interesa Bosne i Hercegovine takođe, jer je činjenica da je gospodin Đukanović i kao premijer i kao predsjednik Crne Gore učinio sve da odnosi naše dvije zemlje budu izuzetno prijateljski, da napreduju svakim danom. Kao što je isto tako činjenica da u toku njegovog mandata bilo premijerskog, bilo predsjedničkog Bosna i Hercegovina i Crna Gora nijesu imale nikakvih otvorenih pitanja. I sa te tačke gledišta ja samo mogu reći da bih želio da se takva politika nastavi i u buduće”, poručio je Komšić.

Kazao je da nije zahvalno sa mjesta na kojem se nalazi, s obzirom na funkciju koju obavlja, komentarisati izbore u susjednim zemljama, ali prema njegovim riječima, ovo su činjenice iza kojih zaista stoji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
nisamcrnogorac
30.03.2023-10:52 10:52

Nije baš popularna podrška hrvatskog Sejde u BiH.