Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Komšić: Crnogorska Vlada i Abazović da se ograde od veličanja dana početka genocida

,,Nepoštovanje odluka Ustavnog suda BiH predstavlja krajnji izraz nepoštovanja države Bosne i Hercegovine''

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić ocijenio je kao izraz dubokog nepoštovanja države Bosne i Hercegovine i odluka Ustavnog suda BiH, čestitke koje je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić uputio povodom obilježavanja neustavnog dana entiteta RS.

“Nepoštovanje odluka Ustavnog suda BiH predstavlja krajnji izraz nepoštovanja države Bosne i Hercegovine. Očekujem od Vlade Crne Gore da se u najkraćem mogućem roku ogradi od čina premijera Crne Gore koji je direktno usmjeren protiv suvereniteta države Bosne i Hercegovine. Izvinjenje građanima Bosne i Hercegovine takođe dužni su uputiti koalicioni partneri premijera Krivokapića zbog veličanja datuma koji u kolektivnoj svijesti građana BiH nije ništa drugo nego datum koji simbolizira početak velikosrpske agresije nad BiH i početak provođenja genocidnog projekta te politike”, kazao je Komšić.

Podsjetimo, Krivokapić je telefonski juče predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović čestitao Dan RS, ali bez zvanične objave da je to učinio kao državnik.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Banjaluka
10.01.2021-17:27 17:27

Gospodo Komsic nije se skolovao u CG nego kod vas u SARAJEVO vi ste ga ucili vaspitali skolovali i diplomu Dodijelili kamo srece da ste ga i ostavili ! Crnogorci imaju jednu staru izreku -Najedi kuce pa te ujede !!

Dugokosa
10.01.2021-18:26 18:26

Super je onaj mongoloid od “Ministra” Radulovica savjetovao Rukoljuba. Kakav Skandal ! Sram me ko me predstavlja…