Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Komnenović: Nove neistine i primitivne uvrede

Komnenović tvrdi da je predsjednica DPS Tivat Jovanka Laličić u svojoj posljednjoj reakciji, kako navodi, po ko zna koji put ponovila svoje teze o ''nezakonitim otpuštanjima radnika i revanšizmu'' od strane nove gradske administracije

U saopštenjima i reakcijama tivatske Demokratske partije socijalista (DPS) neistinama i čudima nikad kraja. Umjesto objašnjenja besprizornih podmetanja i izmišljotina o navodnim “šovinističkim ispadima” u Tivtu o kojima su sa svojim satelitima proteklih dana dizali buku i graju po raznim portalima, slijede nove neistine i primitivne uvrede, rekao je u reagovanju predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović.

Komnenović tvrdi da je predsjednica DPS Tivat Jovanka Laličić u svojoj posljednjoj reakciji, kako navodi, po ko zna koji put ponovila svoje teze o “nezakonitim otpuštanjima radnika i revanšizmu” od strane nove gradske administracije.

“Podijelićemo sa javnošću dokument koji svjedoči kako je DPS ‘zakonito’ zapošljavao svoje članove. Slučajno, u pitanju je Ugovor o radu zeta gđe Laličić, Danila Peroševića koji je neposredno uoči prošlogodišnjih lokalnih izbora zapošljen u JU ‘Dnevni centar za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju’ kao pomoćnik direktora. Zanimljivo je da je Perošević bio radno angažovan u toj ustanovi mimo Statuta, bez saglasnosti osnivača, sa koeficijentom koji je neusklađen sa sistematizacijom. Povrh svega na Ugovoru koji objavljujemo nema potpisa tadašnje direktorke dr Snežane Matijević, a dokument je ovjeren bez njenog potpisa”, navodi Komnenović.

Komnenić ističe da je taj dokument kap u moru ugovora o radu bivše DPS vlasti.

“Kojima se bavi i kojima će se zasigurno tek baviti Specijalno državno tužilaštvo koje je izuzelo dokumentaciju za preko 180 nezakonitih ugovora o djelu koje su zaključili znaveni, sposobni i profesionalni DPS kadrovi u opštini Tivat. Ubuduće ćemo ih jedan po jedan redovno objavljivati kao odgovor na DPS-ovska podmetanja i neistine”, najavio je Komnenić i dodao:

“Što se projekata tiče, gđo Laličić spavajte mirno. Prvi put u posljednjih dvije i po decenije nakon zasluženog kraja vaše uprave, gradski budžet se upotrebljava za javni interes umjesto za lične interese DPS funkcionera. Nećete dugo čekati na završetak postojećih i početak realizacije novih projekata”, zaključio je Komnenović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Komnenović: Nove neistine i primitivne uvrede – CG Vijesti
28.08.2021-19:56 19:56

[…] Aktuelno […]

za vijeka
28.08.2021-20:26 20:26

Aooo, a nije to sad neka velika titula da bi ti pravio dramu i pokrivao sopstvena nepočinstva…