Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Komnenović i Petković tvrde: Bojkot opozicije i SDP-a neće dovesti do pada lokalne vlasti

Novi termin zasijedanja lokalnog parlamenta će biti određen na sastanku Kolegijuma predsjednika SO u narednih sedam dana

Sjednica Skupštine Opštine Tivat koja je bila zakazana za jutros nije održana zbog nedostatka kvoruma. Naime, u skupštinskoj sali od ukupno 32, pojavilo se samo 16 odbornika vladajuće koalicije građanskih listi NP, BF i GB. Nije se pojavio jedini odbornik SDP Aleksandar Đurović jer je ta partija prije desetak dana saopštila da uskraćuje manjinsku podršku koaliciji NP-BF-GB.

Imajući u vidu da na sjednicu nije došla ni kompletna opozicija koji čini ukupno 15 odbornika DPS, SD i HGI, predsjednik SO Andrija Petković je samo mogao konstatovati da nema kvoruma i da sjednica ne može biti održana. On je najavio da će novi termin zasijedanja lokalnog parlamenta biti određen na sastanku Kolegijuma predsjednika SO u narednih sedam dana.

Petković i predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović (NP) poručili su da bojkot opozicije i SDP-a neće dovesti do pada lokalne vlasti i najavili da imaju načina da se suprostave, kako su rekli, “organizovanoj i koordiniranoj akciji podgoričkih centrala stranaka bivšeg režima kojima nisu bitni interesi Tivta”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve