Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Koliko košta Bečićeva popularnost?

U stvarnosti ovaj rezultat  je realan  isto koliko li da Crvena Stijena za koju je igrao Bečić,  pobijedi Real Madrid u regularnom dijelu utakmice.

Piše: Aleksandar Damjanović (CKM)

Juče smo imali priliku da saznamo da je lider Demokrata magistar Aleksa Bečić najpopularniji crnogorski političar što je iznenađenje za igrače  jer su mu kladioničarske kvote davale male šanse za pobjedu.

Bečićevim trijumfom  kladioničarska mafija zadovoljno trlja ruke dok svi koji su tipovali na Draginju, Zdravka i Dritana   sa nevjericom gledaju rezultate u čiju regularnost sumnjaju.

U stvarnosti, ovaj rezultat  je realan isto koliko li da Crvena Stijena za koju je igrao Bečić  pobijedi Real Madrid u regularnom dijelu utakmice.

Aleksandar Damjanović

Međutim za mene lično ovo nije iznenađenje  jer znam da kladioničarska mafija sondaže kupuju isto kao orbit žvake na trafici ili krosan u pekari.

Ovoga puta interes kockarske mafije je bio da autsajder Aleksa bude najpopularniji i da svi koji su se kladili na ostale kandidate izgube uloge.

I manje upućenim građanima u istraživanja  je jasna metodologija  Bečićeve popularnosti koja glasi “ para buši đe burgija neće”.

Mene posebno zabrinjava činjenica što je nekadašnjem Bečićevom šefu i najduhovitijem političaru Milanu Kneževiću naglo opala polularnost pa mu za vratom  duva drugi odnosno prvi Demokrata Boris Bogdanović koji će mu, samo je pitanje dana, preuzeti petu poziciju.

Ovo istraživanje  je zadovoljilo (ne) pravdu. Konačno je Aleksa iz trećeg plana prešao u prvi, dok svima koji su se kladili na druge kandidate preostaje da čekaju da im se ostvari ona narodna  “više sreće drugi put”.

Aleksinom pobjedom je najviše izgubio on sam jer svaki balon koji se prepuni helijumom brzo pukne  mnogo brže nego što se očekuje onaj koji ga puni.

Uvjeren sam da će magistru Bečiću ova pobjeda koja može da bude pirova puno značiti za njegov dalji razvoj političke karijere koja od kako je izdao SNP koji ga je iznjedrio je  krenula uzlaznom putanjom.

Iskreno se nadam da Miško i Željko nijesu uložili velike pare kladeći se na Dritana, a i da jesu isplatiće se kad tad.

Dok Aleksa i Boris slušaju Coloninu pjesmicu “Na tronu može biti samo jedan”,  sud časti provjerava regularnost istraživanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vule
15.12.2021-09:56 09:56

Kako je Boris dozvolio da neko drugi bude odmah iza Bečića. Da i tu ne puca ?

Rovca sa katunima bez struje
15.12.2021-10:28 10:28

Becko je posle Zdravka najpopularniji politicar u naša sela a ljeti I po katunima.