Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kolegijum predsjednika Skupštine u 13 časova

Podsjećamo da je Bulajić prethodnih dana u više navrata ponovio da neće zakazivati sjednicu dok se pobjednici posljednjih izbora ne dogovore o rješenju političke krize

Kolegijum predsjednika Skupštine Crne Gore zakazan je na zahtjev Demokratskog fronta danas za 13 časova.

Potpredsjednik Skupštine Strahinja Bulajić iz DF-a trenutno je na poziciji predsjedavajućeg parlamenta.

Podsjećamo da je Bulajić prethodnih dana u više navrata ponovio da neće zakazivati sjednicu dok se pobjednici posljednjih izbora ne dogovore o rješenju političke krize.

Skupština je u redovnom zasjedanju od 1. marta.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović juče je dao mandat za sastav vlade lideru Građanskog pokreta URA Dritanu Abazoviću, koji je sinoć u emisiji Načisto, rekao da bi potpredsjednik Skupštine Ervin Ibrahimović mogao da zakaže sjednicu ako to neće Bulajić.

Izvršna direktorica Centra za građansko obrazovanje Daliborka Uljarević kazala je danas za CdM  da kada je riječ o zakazivanju sjednice Skupštine, vjeruje da oni kojima je u interesu da do te sjednice dođe moraju razmišljati izvan uobičajenih okvira kako bi našli rješenje koje će biti u skladu sa Ustavom i Poslovnikom Skupštine.

“To rješenje postoji, jer je v.d. predsjednika Skupštine potpredsjednik iz reda najvećeg poslaničkog kluba, a znamo i da se klubovi spajaju i razdvajaju…”, rekkla je ona između ostalog.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Walter
04.03.2022-12:40 12:40

O SIROMAŠTVU CRNOGORSKIH PENZIONERA i RAZUMIJEVANJU “POSLANIKA” Poslanik se vozi u službenom luksuznom autu i ugleda PENZIONERA kako jede travu(ŽUĆANICA). Zaustavi auto, izađe napolje i pita ga: – Zašto jedeš travu? – Nemam para za hranu,uništila me “EVROPA SAD” svima povećali duplo ,nama ništa,napraviše od nas sirotinju. – Ideš onda sa mnom da te nahranim. – Ali imam i ženu i troje đece. – Nema problema, ima dovoljno i za njih. Svi uđu zajedno u poslanički auto i kad su krenuli kaže PENZIONER :- POSLANIČE vi ste stvarno predobri. Hvala vam što ste nas poveli sa sobom. – Ma, nema… Pročitaj više »