Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Koji crni principi: Od optuživanja do ljubavi

Demokrate su dovođenjem Ćirović pokazale da, osim što nemaju politički program ni ideologiju, nemaju ni principijelnosti. S obzirom da su "mladi i hrabri" ko zna dokle će dogurati sa ovakvim beskičmenjačkim političkim srljanjem

Demokratska Crna Gora svečano je juče objavila da je toj partiji “mladih i hrabrih” pristupila novinarka  Nevenka Bošković Ćirović, inače veliki podržavalac velikosrpskih litija i vatreni zagovornik “odbrane svetinja”.

Velika mržnja se pretvorila…

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić, koji u svom selu važi za dobrog fudbalera sa plagiranim magistarskim radom iz ekonomije, izrazio je “zadovoljstvo činjenicom da je partija snažno ojačana sa još jednim dokazanim borcem za slobodu, ljudska prava i jednakost”.

Međutim, prije oko dvije i po godine Ćirović je optužila upravo Demokratsku Crnu Goru da su direktno odgovorni za njeno uklanjanje sa mjesta urednika emisije “Replika” na RTCG-u 2017. godine. Ćirović je u oktobru 2017. godina ove optužbe iznijela na svom Facebook profilu, a prenio ih je neočetnički portal u službi dijela srbijanske BIA-e IN4S.

…u veliku ljubav u najavi

Demokrate su dovođenjem Ćirović pokazale da, osim što nemaju politički program ni ideologiju, nemaju ni principijelnosti. S obzirom da su “mladi i hrabri” ko zna dokle će dogurati sa ovakvim beskičmenjačkim političkim srljanjem.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Real
31.07.2020-12:28 12:28

Nasa lonac poklopac
Olosi i nista roba
Cirovic & Becic = 0