Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Koalicija Zajedno pobjednički za Plav – SD, DPS, SDP predala listu: Nastavićemo da upravljamo opštinom

Koaliciona lista okuplja ljude različitih profesija i generacija, ostvarenih i dokazanih u struci, kao i one koje će se tek dokazati jer posjeduju nesporan potencijal

Lista “Zajedno pobjednički za Plav – SD, DPS, SDP” upravljaće ovom opštinom i naredne četiri godine, i to će činiti kao i do sada, na zadovoljstvo svakog građanina Plava i na bazi kvalitetnog izbornog programa, poručio je prilikom predaje liste za lokalne izbore njen nosilac Nihad Canović, aktuelni predsjednik ove opštine i član predsjedništva SD.

Kako je naglasio, kao što i slogan govori, ova velika koalicija nastala je sa namjerom da u fokus stavi sve one stvari koje spajaju, da sabere pozitivnu energiju, a s druge strane umanji i eliminiše postojeće razlike, kako bi svi dali doprinos daljem razvoju Plava. Koalicija, kako je istakao, okuplja snage koje su građanske i proevropske i otvorena je za sve ljude kojima je Plav u srcu.

“Koaliciona lista okuplja ljude različitih profesija i generacija, ostvarenih i dokazanih u struci, kao i one koje će se tek dokazati jer posjeduju nesporan potencijal”, poručio je Canović.

“Uvjeren sam da će odlična lista i originalan i inovativan program donijeti sjajan izborni rezultat i pobjedu. Pobjedu koja nam je važna zbog onoga što smo postigli u prethodne četiri godine, a postigli smo mnogo, ali još više zbog naredne četiri, zbog velikih planova u čiju realizaciju kao nosilac liste vjerujem, ali i za koje garantujem”, zaključio je Canović.

Na listi se, osim nosioca, nalaze: Fazlija KrcićSulejman DešićHurijeta PejcinovićVladimir KneževićAlen Balić, Dr Almir Aksalic, Dr Merida MehmedovićFaruk ŠabovićErvin TošićSead JasavićJelena OtaševićAdil Miljuš, Bratislav OtaševićEmro FeratovićAida KolašinacAmila PupovićEdin MusićMirsad LalićAdela Šabotić, Rijad MarkišićSehad GutićSelma Šarkinović, Ernad BašićDenis Neković, Irma Talević, Safet CirikovićAmira Reković – HotMuamera Kojić, Samira Canović i dr Safet Lješnjanin.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve