Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Koalicija Za Tivat svih nas: Pred nama su dani koji otvaraju široki prostor za razgovor u interesu stabilne vlasti u Tivtu

Iz te koalicije su poručili da, ''gađanke i građani Tivta zaslužuju da im se javno zahvalimo dvije hiljade šesto četiri puta (2.604). Glasajući za Pravu stvar, Za Tivat svih nas, napravili su pravi izbor''

Konačni rezultati lokalnih izbora u Tivtu pokazali su da je koaliciona lista DPS, SD, SDP, LP najjača lista u Tivtu, sa osvojenih 12 odborničkih mandata.

Iz te koalicije su poručili da, “gađanke i građani Tivta zaslužuju da im se javno zahvalimo dvije hiljade šesto četiri puta (2.604). Glasajući za “Pravu stvar, Za Tivat svih nas”, napravili su pravi izbor.”

“Djelujući iz opozicije u predizbornom periodu, sa izbornim programom koji Tivtu garantuje ubrzani razvoj i zamah investicija, sa ljudima koji garantuju realizaciju istog i to na bazi stručnosti, iskustva, ali i novih ideja koje sa sobom nose mladi ljudi, naš najveći uspjeh jeste iskazano koaliciono jedinstvo i dokazano povjerenje građanki i građana Tivta”, navodi se u saopštenju.

Takođe, zahvaljuju se svima koji im šalju podršku da istraju ka zacrtanom cilju, onima, koji prepoznaju stabilnost i nesumnjivi značaj ličnog integriteta koji su u ovu izbornu kampanju sa sobom ponijeli, naša nositeljka liste kao i lideri partija iz koalicije.

“Pred nama su dani koji traže mudrost i pragmatičnost, dani koji otvaraju prostor za razgovor sa onima koji dijele naš široki građanski pristup i iskrenu želju da Tivat dobije stabilnu vlast koja bi ga u narednom četvorogodišnjem periodu vratila u orbitu visoko rastućih turističkih destinacija”, kazali su iz Koalicije “Prava stvar, Za Tivat svih nas – DPS, SD, SDP, LP”.

Ističu da su, spremni da preuzmu odgovornost zajedno sa partijama, listama, kojima je Tivat na prvom mjestu.

“Poručujemo da ćemo svoju posvećenost našem gradu iskazati kroz konkretna djela i krajnje rezultate a koji će biti vidljivi svim Tivćankama i Tivćanima”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve