Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Koalicija PRAVA STVAR, Radimo i razvijamo Žabljak – DPS, SD predala listu: Jedini garant da Žabljak nastavi putem razvoja

Stoga, prema njihovim riječima, rad u prethodnom periodu je, smatraju, pokazao da je ova lista, sa svojim stručnim kapacitetima i pregalaštvom, jedini garant da Žabljak nastavi putem razvoja i sveukupnog prosperiteta

Pobjednička koalicija ”PRAVA STVAR, Koalicija Radimo i razvijamo Žabljak – DPS, SD”, koju sačinjavaju Demokratska partija socijalista (DPS) i Socijaldemokrate Crne Gore (SD), danas je u Pljevljima predala odborničku listu za predstojeće lokalne izbore, saopšteno je iz te koalicije.

“Usljed političke odmazde dvije, sada već bivše, vlade iz perioda nakon parlamentarnih izbora 2020. godine, zaustavljeni su kapitalni projekti u našem gradu, čime su naši politički oponenti ugrozili interese svih građana Žabljaka, vođeni revanšizmom, a zarad sitnih političkih poena”, naveli su u saopštenju.

Stoga, prema njihovim riječima, rad u prethodnom periodu je, smatraju, pokazao da je ova lista, sa svojim stručnim kapacitetima i pregalaštvom, jedini garant da Žabljak nastavi putem razvoja i sveukupnog prosperiteta.

“Odbornička lista koju čine dokazani stručnjaci, društveni poslenici i uglednici našeg grada, garant je daljeg razvoja Žabljaka, neophodnog da bi naša mladost ostala da živi i stvara u našem gradu”, poručuju iz koalicije ”PRAVA STVAR, Koalicija Radimo i razvijamo Žabljak – DPS, SD”.

Pobjedničku listu ”PRAVA STVAR, Koalicija Radimo i razvijamo Žabljak – DPS, SD” čine:

1. Božović Marko

2. Zarubica Milorad

3. Tomčić Vidoje

4. Terzić – Bojović Jelena

5. Leković Saša

6. Jakšić Vasilije

7. Baranin Petar

8. Stijepović Olivera

9. Pajović Tomo

10. Vojinović Boško

11. Kaljević Uroš

12. Vuković Dijana

13. Grbović Veselin

14. Pašić Radenko

15. Pješivac Peko

16. Ostojić Dijana

17. Tomčić Marko

18. Ćurić Ivan

19. Anđelić Mitar

20. Anđelić Milica

21. Danilović Božidarka

22. Obradović Darko

23. Krivaćević Vuk

24. Šipčić Miloš

25. Kolundžija Željka

26. Krsmanović Ana

27. Stijepović Milena

28. Džabasan Miroje

29. Danilović Borivoje

30. Ostojić Spasoje

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve