Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Koalicija Mir je naša nacija predala odborničku listu u Andrijevici

Demokratska Crna Gora i DEMOS predali su danas izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji u Andrijevici

Demokratska Crna Gora i DEMOS predali su danas izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji u Andrijevici, za izbor odbornika u Skupštini opštine Andrijevica. Izborna lista koju predvode dva profesora, okupila je časne i poštene građane koji su spremni da posvećeno, odgovorno i stručno rade na razvoju Andrijevice, saopšteno je iz koalicije “Mir je naša nacija”.

Profesor Mladen Đukić je saopštio da je recept za siguran uspjeh na predstojećim izborima jasna vizija, zajednička strategija i timski rad.

„Naša koaliciona lista ne predstavlja samo sinergiju glasova, već prije svega ideja, stručnih, časnih i odgovornih ljudi koji su spremni da te ideje ostvare na dobrobit svih građana Andrijevice“, istakao je Đukić.

Dodao je da je cilj koalicije da na ovim izborima afirmiše politiku istine i ključno doprinese pobjedi opozicije u Andrijevici.

„Sigurni smo da ćemo zadobiti povjerenje građana i ostvariti taj cilj. Neophodno je samo da svi izađete na izbore i onda nema tih malverzacija i zloupotreba koje mogu spasiti od poraza Demokratsku partiju socijalista“, zaključio je Đukić

Profesor Radojica Asanović je dodao da je svaki neizlazak na izbore glas za DPS.

„Glas za tiraniju, glas za kriminal i korupciju i glas za ekonomski sunovrat. Naše vizije su promjene za dobro svakog građanina Andrijevice. Jer svaki je čovjek veliki i svakome je njegova briga najveća“, istakao je Asanović.

Iz koalicije „Mir je naša nacija“ u Andrijevici, poručili su da će građani imati priliku da se upoznaju sa idejama i superiornim programom koji daje odgovore na sve nagomilane probleme, a sve to uz sprovođenje principa dencentralizacije, profesionalizacije, transparentnosti, jačanja partnerskog odnosa lokalne samouprave sa građanima, snažnije podrške u vidu podsticaja i subvencija, ozbiljne strategije za promociju i valorizaciju turizma uz snažan razvoj poljoprivrede.

Predaji izborne liste koalicije, prisustvovali su Vladimir Martinović potpredsjednik, Neven Gošović član Predsjedništva Demokrata i dr Radovan Asanović član Predsjedništva DEMOS-a.

Izbornu listu Aleksa Bečić – Miodrag Lekić – ,,Mir je naša nacija“ – Demokrate – Demokratska Crna Gora – DEMOS čine:

Mladen Đukić, profesor

Radojica Asanović, profesor

Bogdan Mijović, mašinbravar

Gorica Radojević, hemijski tehničar

Bodgan Đukić, mehaničar

Stevan Radović, penzioner

Bojana Asanović, dipl. ekonomista

Jelena Iritano, trgovac

Blagoje Bakić, ugostitelj

Darko Kastratović, mašinski tehničar

Nenad Perović, mašinski tehničar

Jelena Đukić, trgovac

Andrija Deletić, SSS – gimnazija

Dalibor Vulević, elektromehaničar

Bogdan D. Đukić, vatrogasac

Danijela Mijović, student

Živorad Dragović, poljoprivrednik

Dragan Đekić, tehničar

Milena Radenović, ekonomski tehničar

Gavro Marsenić, penzioner

Milorad Ćulafić, vatrogasac

Ivana Ivanović, prehrambeni tehničar

Ivica Fatić, vozač

Vojo Đekić, mašinbravar

Rada Martinović, poljoprivrednik

Goran Asanović, radnik

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve