Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Koalicija DPS-SD-SDP-LP: Tivat ne možete zapečatiti

Kao ni sada tako i u protekle dvije godine, prema njihovim riječima, nemate što drugo ponuditi građanima Tivta, ''osim revanšistički sprovedene politike prema vašim neistomišljenicima''

Uvažena gospodo, da bude jasno, Tivat niko neće zapečatiti, jer je naš Tivat otvoren grad, otvorenog srca i neće ga zapečatiti ideologija zatvorenog uma. Bez ikakve sumnje možemo konstatovati da je vaša politička priča zapečaćena opšte poznatom činjenicom, a to je da se i sada prilikom predstavljanja sopstvene liste vi bavite našom koalicijom, ocijenili su iz Koalicije DPS-SD-SDP-LP.

Kao ni sada tako i u protekle dvije godine, prema njihovim riječima, nemate što drugo ponuditi građanima Tivta, “osim revanšistički sprovedene politike prema vašim neistomišljenicima”.

-Pečat na vaše neistine, farbanja i šminkeraj kojim se hvalite, stavili ste danas, kada ste konačno i javno potvrdili da nijeste građanska lista, nego ono što ste uvijek i bili, a to je instrument partija državnog nivoa. Poseban pečat vašoj koaliciji danas su dali vaši gosti u prvim redovima, predsjednici opština i funkcioneri iz susjednih opština i drugih gradova. Da vas podsjetimo listu „PRAVA STVAR, Koalicija Za Tivat svih nas – DPS, SD, SDP, LP“ predali su svi do jednoga naši kandidati za odbornike, koju je predvodila naša Dubravka Nikčević, bodreni sugrađanima – simpatizerima, nijesmo morali dovoditi ljude sa strane da nas hrabre-, ocijenili su iz tivatke koalicije.

Napominju da će građani Tivta znati da prepoznaju ” Pravu stvar” za taj grad.

-Uvjereni smo da će građanke i građani Tivta, 23. oktobra “zapečatiti” vaše funkcionerske fotelje i zauvijek ih arhivirati. Tivat je spreman da ovoga puta prepozna što je PRAVA STVAR Za Tivat svih nas-, zaključuju iz koalicije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve