Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Koalicija Demokratski Front – Za Budućnost Zete predala listu, nosilac Mihailo Asanović

Koalicija je okupljena oko Demokratskog fronta koji čine Demokratska narodna partija, Nova srpska demokratija, Pokret za promjene, ali i Prava Crna Gora

Koalicija ,,Demokratski front – Za budućnost Zete” sa preko 1000 potpisa podrške čiji je nosilac predsjednik OO DNP- a Zeta, Mihailo Asanović predala je izbornu listu.

Koalicija je okupljena oko Demokratskog fronta koji čine Demokratska narodna partija, Nova srpska demokratija, Pokret za promjene, ali i Prava Crna Gora.

“Očekujemo još ubjedljiviju pobjedu nad DPS-om u odnosu na avgust 2020. kada je DPSkrenuo u otimanje manastira i crkava, a sad se zetski DPS osilio da krčmi zetsku teritoriju zajedno sa Ivanom Vukovićem i Dritanom Abazovićem gdje pristaju bez jasnog razgraničenja dati status opštine a sve za račun boljeg izbornog rezultata Dpsa i Ure u glavnom gradu”, saopšteno je iz koalicije DF – Za Budućnost Zete – DNP, NSD, PzP, Prava Crna Gora.

Njihovim čelnicima je navode, “jasno da u Zeti nemaju šta da traže, da je svima jasno da će u Zeti doživjeti debakl, jer su i do sada vladali uz pomoć raznih koverti.”

Fokus ćemo staviti na zaštitu naše teritorije prilikom budućih razgraničenja sa susjednim opštinama, nećemo dozvoliti izgradnju kolektora na našoj teritoriji ni po koju cijenu, smanjićemo komunalije za nove investitore za otvaranje malih i srednjih preduzeća.

“Povećaćemo subvencije za poljoprivredu i obezbijediti siguran otkup viškova poljoprivrednih proizvoda uz subvencije za izvoz, radićemo na poboljšanju infrastrukture u Zeti, ali i razvijati seoski turizam”, dodaju u saopštenju.

Izbornu listu čine: 

1. Mihailao Asanović 
2. Miroslav Brajović
3. Aleksandar Kojičić
4. Ivana Klikovac
5. Duško Vuletić
6. Aleksandar Marković
7. Nebojša Domazetović
8. Anđela Đuretić
9. Vesko Rašović
10. Ruža Đuretić
11. Ranko Popović
12. Svetozar Ulićević
13. Drago Ražnatović
14. Anastasija Damjanović
15. Snežana Kaluđerović
16. Radule Rakonjac
17. Dragana Matanović
18. Nemanja Radović
19. Marko Vučković
20. Rajka Pantović
21. Sandra Popović
22. Simon Popović
23. Miloš Klikovac
24. Nebojša Nikčevi
25. Maja Piperović
26. Nikola Ajković
27. Mihailo Ćetković
28. Živko Popović
29. Krstinja Miranović
30. Danilo Pajović
31. Lazar Đuranović
32. Saša Dobrović

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mahalčanin
28.09.2022-00:29 00:29

Bravo!