Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Zakon o Zeti spremaju za subotu, Đurović da ne zakaže sjednicu

Zvuči nevjerovatno da zbog bratanića Miodraga-Miška Vukovića i bratanića Žarka Rakčevića skoro 20.000 Zećana bude uskraćeno za održivu opštinu Zeta

Jedan od lidera DF-a i čelnik DNP Milan Knežević rekao je za Portal RTCG da nakon što je došlo do povlačenja antizetskih zakona o Teritorijalnoj oraganizaciji i Glavnom gradu, DPS, URA i SDP, uz brutalno kršenje Ustava i zakona žele da u subotu institucionalno obogalje Zetu i mimo svake procedure i Poslovnika izglasaju ove sramne zakone.

“Zvuči nevjerovatno da zbog bratanića Miodraga-Miška Vukovića i bratanića Žarka Rakčevića skoro 20.000 Zećana bude uskraćeno za održivu opštinu Zeta. Bez granica iz 1957.godine Zeta će biti slijepo crijevo Podgorice i Crne Gore zavisna od Egalizacionog fonda i milostinje Vlade”, kazao je Knežević.

On je rekao kako vjeruje da predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović neće zakazati sjednicu mimo Ustava i Poslovnika.

“A znam da će se Zećani suprostaviti ovom monstruoznom naumu. Ovo nije pitanje politike vec budućnosti Zete, i o njenoj sudbini se ne može odlučivati samo zato što neko ne može da obnovi mandat gradonačelnika ili da pređe cenzus”, kazao je Knežević.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve