Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Knežević: U petak o saslušanju Abazovića, Katnića, Burića i Radonjića

On je na konferenciji za medije rekao da je bezbjednosna situacija loša i da može eskalirati

Lider DNP i funkcioner Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević  kazao je da je u svojstvu predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu zakazao za petak sjednicu na kojoj će se razmatrati inicijativa o kontrolnom saslušanju vicepremijera Dritana Abazovića, glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, v.d. vrhovnog državnog tužioca Dražanea Burića i rukovodioca Specijalnog policijskog odjeljenja Dragana Radonjića zbog aktuelne bezbjednosne situacije.

On je na konferenciji za medije rekao da je bezbjednosna situacija loša i da može eskalirati.

– Postoje osnovanje sumnje da je dio bezbjednosnih struktura učestvovao u formiranju kriminalnih klanova, švercu cigareta i narkotika – kazao je Knežević.

On se osvrnuo na aferu prisluškivanje u SDT-u.

– Ja sam još 21. aprila 2021. objavio pismo koje sam dobio od službenika Apelacionog i Višeg suda o mogućnoj umiješanosti Vesne Medenice uslučaj prisluškivanja i niko se nije oglasio, niti je reagovalo tužilaštvo i saslušalo me. Svi su mislili da se radi o određenoj političkoj promociji. Upozoravali smo i upozoravamo da je dio ANB-a bio uključen u sve aktivnosti protiv nekadašnjih opozicionih prvaka – naveo je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve