Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: U Davidovićeve istine vjerujem koliko u postotak šećera u Neksanovim rakijama

"Odgovorno tvrdim, a postoje i svjedoci, ni jednim jedinim slovom na tom sastanku Daka Davidović nije spomenuo Zdravka Krivokapića kao nosioca naše liste, već naprotiv, ljut što je SNP odlučio da bude u koaliciji sa DF-om, otišao je tako daleko da je u nastupu brutalne iskrenosti, lupajući sveskom na kockice izjavio: “Prije ću s Milom Đukanovićem nego s DF-om!”, navodi Knežević.

Predsjednik DNP-a i jedan od funkcionera Demokratskg fronta Milan Knežević tvrdi da na sastanku sa nikšićkim biznismenom Dakom Davidovićem nije spomenut mandatar Zdravko Krivokapić, već je Davidović, kako tvrdi, bio “ljut što je SNP odlučio da bude u koaliciji sa DF-om”. Knežević je to kazao reagujući na izjave koje je Davidović sinoć iznio na pres konferenciji.

“Iako sam iz nekog razloga mislio da je Daka Davidović još u Tetovu, njegovo sinoćnje trbuhozborenje me navelo na pomisao, da ipak, poput duha Hamletovog oca, sav zabrinut za Zdravka Krivokapića, obilazi majčicu Crnu Goru koju je bio zamijenio maćehom Crown plazzom. I ne samo što obilazi, nego ponegdje, kao u Splendidu, malo i odmori, napoji dušu i tijelo u društvu komitlije Brana Mićunovića, kako bi zorno saopštio “istinu” u koju moraš vjerovati taman kao u postotak šećera u Neksanovim rakijama. Jedina istina koju je sinoć promucao Daka Davidović, a odnosi se na DF, jeste da smo se krajem jula na pola puta između Trebinja i Bileće, Andrija Mandić i ja sreli s njim i Aleksandrom Damjanovićem.

Odgovorno tvrdim, a postoje i svjedoci, ni jednim jedinim slovom na tom sastanku Daka Davidović nije spomenuo Zdravka Krivokapića kao nosioca naše liste, već naprotiv, ljut što je SNP odlučio da bude u koaliciji sa DF-om, otišao je tako daleko da je u nastupu brutalne iskrenosti, lupajući sveskom na kockice izjavio: “Prije ću s Milom Đukanovićem nego s DF-om!”, navodi Knežević.

I naravno da je, kako kaže, takav sastanak morao biti neuspješan.

“Sve ostalo su tlapnje iscrpljenog biznismena koji je ostajući bez poslova po Srbiji i Republici Srpskoj, kome se sudi u Makedoniji, odlučio da stane u red za pljuvanje na DF, jer se tako najlakše dobijaju koncesije u tajkunskim klanovima Prve familije.

Pošto je meni savjest potpuno mirna, uzdignuta čela i svijetla obraza mogu izjaviti: “Dabogda svako ovako radio protiv Zdravka Krivokapića kao što smo DF i ja.“

Najgore što mu se može desiti jeste da postane premijer, a da ga za tu funkciju pred čitavom crnogorskom javnošću predloži “fotelja gladan” Milan Knežević koji je mlađi od mandatara 22 godine. Zbilja do sinoć nisam znao da je Daka Davidović kum sa Zdravkom Krivokapićem, jer je upravo mandatar Krivokapić 21. septembra pitao Andriju Mandića i mene: “Ko je ovaj Daka? Ja ga veoma površno znam, i to iz studentske menze.”

Sve ovo me navodi na zaključak da se Daka Davidović posle izbora okumio sa Zdravkom Krivokapićem, i meni samo ostaje da im čestitam kumstvo. Ali to što je kum sa Zdravkom Krivokapićem nikako ne daje za pravo Daki Davidoviću da se samoproglasi za apostola i prosipa svoje “poštenje i istinu” po portalima. Barem meni neće, ni Daka ni Davidovići”, naveo je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
poiv
10.11.2020-16:14 16:14

Knezevicu veliki sam protivnik tvoje politike ali ti na hrabrosti i elokventnosti zaisto skidam kapu kao i na smislu za humor a moras i ti priznat da su ti rukometasi dobro i onako cetinjski namazano rekli ono cuveno a ti izadji ako ti smeta…
Ajde samo malo koriguj tu politiku i okreni se vise CG i imas moj glas a i mnogija drugih bi ima to samo siguran i dajte ljudi vise da pocnemo da se volimo pustite mrznju vise aman za aman

Nikola
11.11.2020-00:57 00:57

Placipi..o, placi sad kad za bolje i nijesi :))))))