Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Rješenje krize rekonstrukcija ili nova vlada

Knežević je rekao da bi svako ko nije spreman da učestvuje u demontaži prethodne vlasti trebalo da se povuče i ustupi mjesto onima kojima je, kako je kazao, izborna volja građana svetinja

Rekonstrukcija ili izbor nove vlade su neke od opcija za izlazak iz krize. Narod očekuje odgovornost i ispunjenje obećanja koja smo dali građanima, kazao je jedan od lidera DF-a Milan Knežević.

On je rekao da bi svako ko nije spreman da učestvuje u demontaži prethodne vlasti trebalo da se povuče i ustupi mjesto onima kojima je, kako je kazao, izborna volja građana svetinja.

Govoreći o tome kakvi su odnosi u vladajućem bloku, Knežević je za beogradsku Politiku rekao da “Demokratski front od početka poziva na razgovor i premijera i kolege iz parlamentarne većine”.

“Međutim, Zdravko Krivokapić u širokom luku zaobilazi skupštinu i razgovor na ozbiljne društveno-političke teme. Zašto je to tako, pitanje je za njega, mada se neki odgovori već naziru. Mi se ni sa kim nijesmo ni svađali, tako da nema potrebe ni sa kim da se mirimo”, rekao je Knežević.

Kazao je da je Krivokapić zatražio oprost od mitropolita Joanikija, ali i da je već sljedećeg dana izjavio da bi bio nedostojan kao premijer i čovjek da je potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom u Beogradu.

“Toliko kontradiktornosti za manje od dvadeset četiri časa najbolje govori o premijerovom profilu. I sve ovo su samo pobrojane činjenice jer se suzdržavam od bilo kakvih političkih kvalifikacija u ovom trenutku. Uostalom, građani se svakog dana uvjeravaju ko je dosljedan u odbrani Trojčindanske zakletve, a ko je dosljedan u svojoj nedosljednosti”, poručio je Knežević.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinjanka
06.06.2021-11:08 11:08

“Onamo, ‘namo” “Veseli se srpski rode”.Cetnici potpisali Trojčindansku zakletvu u crkvi koja je juce srusena na Fatinoj zemlji tako ce i ova SRPSKA VLADA akobogda da se srusi!!”Dome moj, poslušaj me, nemoj nikad da se rvaš sa svinjama, em se isprljaš, em je svinji fino.”