Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Radulović je kadar Milana Roćena, uspio je da se od Srbina pretvori u anti-Srbina

Knežević je kazao da je ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović ''najgori ministar vanjskih poslova u istoriji Crne Gore'' i da je uspio da prestigne sve prethodne ministre u crnogorskim Vladama. Prema njegovim riječima, Radulović je kadar Milana Roćena.

Predsjednik DNP-a i jedan od lidera DF-a Milan Knežević kazao je sinoć na TV Prva da mu je žao što je Amfilohije Radović preminuo i ne može da vidi šta se napravilo od, kako je rekao, veličanstvenih litija.

Knežević i Andrija Mandić, lider Nove, kazali su da je premijera Zdravko Krivokapić došao na čelo liste Za budućnost Crne Gore tako što im ga je “doveo” pop Gojko Perović i “garantovao” za njega.

Nosilac liste Za budućnost Kotora, Dejan Vukšić, aktuelni direktor ANB-a, kako su kazali, predložen je sa jednog sastanka u manastiru u Grblju, i njih dvojica nisu ga prije toga poznavali.

“Tu je bilo par sveštenika Mitropolije i članovi pravoslavnih bratstava. Nikad ga ranije nisam vidio u životu, niko ga nije vidio i od naših lidera. Napravili smo tada grešku. On sada bježi od tog njegovog religioznog narativa, pa se dodvorava ambasadama kako bi ga Abazović zadržao na funkciji” kazao je Knežević.

On tvrdi da Vukšić sada “pokušava da se dodvori Zapadu” kako bi ostao na poziciji direktora ANB-a.

“Žao mi je što je preminuo mitropolit Amfilohije da vidi šta se napravilo od veličanstvenih litija. Čuo sam i da žele da uvedu Dan žalosti zbog smrti Medlin Olbrajt. Ja se zaista ne radujem ničijoj smrti, ali to je ruganje našim žrtvama”, kazao je Knežević govoreći o Vladi Zdravka Krivokapića.

Tvrdi da je ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović “najgori ministar vanjskih poslova u istoriji Crne Gore” i da je uspio da prestigne sve prethodne ministre u crnogorskim Vladama. Prema njegovim riječima, Radulović je kadar Milana Roćena.

“Radulović je uspio da se od Srbina pretvori u anti-Srbina. Trudio se da isprovocira i srpsku vlast i srpske čelnike. On je na tu funkciju došao na talasu glasova DF-a i na talasu programa koji propagira da je Srbija naš glavni strateški partner. Sad je želio isto poput Aljbina Kurtija da zabrani državljanima Srbije glasanje u Beranama i Budvi. Ovo ne bi ni radio ni najveći Bošnjak, niti Hrvat. Sa mnogo više senzibiliteta o ovim pitanjima radio bi Dritan Abazović, a eto nikako se ne slažemo sa njegovom politikom. Radulović zastupa samo svoje interese, dakle ili da ostane u ovoj novoj Vladi ili želi kasnije neku poziciju u Briselu. On na svakom koraku sramoti Crnu Goru”, kazao je Knežević u emisiji “Slobodna zona” na TV Prva.

Knežević tvrdi i da će aktuelna Vlada uvesti sankcije Rusiji odmah u ponedjeljak nakon izbora u Beranama.

IzvorTV Prva

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve