Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Potvrđena optužnica DF-u za verbalni incident

Viši sud potvrdio je presudu poslanicima Demokratskog fronta za verbalni incident koji se dogodio u februaru 2017. kada su verbalno napali i fizički nasrtali na poslanike vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) u holu Skupštine Crne Gore

Viši sud potvrdio je presudu poslanicima Demokratskog fronta za verbalni incident koji se dogodio u februaru 2017. kada su verbalno napali i fizički nasrtali na poslanike vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) u holu Skupštine Crne Gore. To je saopštio poslanik tog saveza Milan Knežević koji se putem video linka obratio javnosti.

On je saopštio da je danas dobio presudu od strane Osnovnog suda, potvrđenu u Višem sudauod sudije Miljane Pavićević kao predsjednice Vijeća, Radomira Ivanovića i Branke Bošković koja je izuzela mišljenje, a odnosi se na potvrdu presude poslanicima DF-a za verbalni incident koji se desio u februaru 2017.

Presudom je u potpunosti potvrđena presuda sada već predsjednice Osnovnog suda sudije Željke Jovović, rekao je Knežević.

“Ova presuda je poslata dan nakon što sam ja poslao i dostavio krunski dokaz koji je stigao u Specijalno državno tužilaštvo, koji u potpunosti ruši presudu za pokušaj terorizma. Za kaznu sam ekspresno osuđen na četiri mjeseca kućnog pritvora sa mogućnošću izlaska ukupno šest sati. Ispada da je ova presuda pala u pravom trenutku, jer je čitava Crna Gora u svojevrsnom karantinu,” naveo je Knežević u svom obraćanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve